ΦΛΩΡΙΝΑ Το νηπιαγωγείο Βεύης συμμετείχε στο έργο eΤwinning «Μένουμε Σπίτι… Μαζί!!!» -Βίντεο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Το νηπιαγωγείο Βεύης συμμετείχε στο έργο eΤwinning «Μένουμε Σπίτι… Μαζί!!!» -Βίντεο

.

.

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2020

Το νηπιαγωγείο Βεύης συμμετείχε στο έργο eΤwinning «Μένουμε Σπίτι… Μαζί!!!» -Βίντεο

Στη δύσκολη περίοδο που διανύσαμε, λόγω της πανδημίας που ταλάνιζε τη χώρα μας, δημιουργήθηκαν ιδιαίτερες εκπαιδευτικές και μαθησιακές ανάγκες, με κυριότερη την ενεργοποίηση των μαθητών/τριών και εκτός σχολικής τάξης, το χρονικό διάστημα κατά το οποίο θα παρέμεναν κλειστά τα σχολεία.
Με το etwinning έργο "ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ … ΜΑΖΙ !!! ",
εκπαιδευτικοί και μαθητές όλης της χώρας επικοινώνησαν και εκφράστηκαν, σε μια προσπάθεια να ξεπεράσουν μαζί την κρίση που βίωναν.
Ένα έργο etwinning, δύο μήνες, 12 αποστολές, 14 συντονιστές, 225 σχολεία, 300 εκπαιδευτικοίκαι εκτιμώμενος αριθμός ωφελούμενων μαθητών και μαθητριών 4800 παιδιά σε όλη την Ελλάδα !!!!
Το Νηπιαγωγείο Βεύης Φλώρινας συμμετείχε στην προσπάθεια αυτή και ολοκληρώνει το etwinning έργο " ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ … ΜΑΖΙ !!! " με την τελευταία αποστολή : τη δημιουργίαενός βίντεο με φωτογραφίες των παιδιώνγια την πόλη τους τη Φλώρινα και το χωριό τους  τη Βεύη.
Η Προϊσταμένη του Νηπιαγωγείου
                                                                                          Μουρατίδου Σοφία