ΦΛΩΡΙΝΑ Δύο Θείες Λειτουργίες στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου την Κυριακή - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Δύο Θείες Λειτουργίες στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου την Κυριακή

.

.

Σάββατο, 23 Μαΐου 2020

Δύο Θείες Λειτουργίες στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου την Κυριακή

Πανηγυρίζει ο Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ...Ανακοινώνουμε στο χριστεπώνυμο πλήρωμα της Ενορίας Αγίου Νικολάου Φλωρίνης, ότι την Κυριακή 24 τρ. μηνός θα τελεσθούν δύο Θείες Λειτουργίες για να δυνηθούν και οι πιστοί να λειτουργηθούν εντός του Ναού και όχι στον αύλειο χώρο, όπως έγινε την περασμένη Κυριακή. Το πρόγραμμα έχει ως εξής:


Η πρώτη Θ. Λειτουργία : Έναρξη 7:45 π.μ. Λήξη 9:00 π.μ.
Η δεύτερη Θ. Λειτουργία: Έναρξη 9:30 π.μ. Λήξη 10:45 π.μ.
Σημειώνουμε, ότι ο Όρθρος της Κυριακής θα τελεσθεί την προηγουμένη ημέρα Σάββατο (23/05) το απόγευμα μετά τον Εσπερινό και περί ώρα 7:15 μ.μ.

Ανακοινώνουμε, επίσης ότι την Τρίτη 26/05/2020 θα τελέσουμε επακριβώς την Αναστάσιμη Θεία Λειτουργία του Πάσχα (Απόδοσης της εορτής του Πάσχα) που την στερηθήκαμε λόγω Κορωνοϊού. Να έχετε μαζί σας και τις αναστάσιμες λαμπάδες.

Έναρξη στις 21:30 με την Παννυχίδα στον προαύλιο χώρο του Ναού. Στις 22:00 μ.μ. θα εισέλθουμε στον Ναό για τον Όρθρο και την Αναστάσιμη Θ. Λειτουργία. Πέρας: 0:30 π.μ.

Σ’ όλες τις ακολουθίες θα τηρηθούν τα προβλεπόμενα μέτρα για την αποφυγή της εξαπλώσεως της πανδημίας του κορωνοϊού Covid 19

Ο Προϊστάμενος
π. Σωτήριος Παρδάλης
Πρωτοπρεσβύτερος