ΦΛΩΡΙΝΑ Νέο ωράριο λειτουργίας φαρμακείων-Τα φαρμακεία παραμένουν σταθερά στην εξυπηρέτηση και προσφορά της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στους πολίτες. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Νέο ωράριο λειτουργίας φαρμακείων-Τα φαρμακεία παραμένουν σταθερά στην εξυπηρέτηση και προσφορά της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στους πολίτες.

.

.

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

Νέο ωράριο λειτουργίας φαρμακείων-Τα φαρμακεία παραμένουν σταθερά στην εξυπηρέτηση και προσφορά της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στους πολίτες.

Αποτέλεσμα εικόνας για νέο ωράριο λειτουργίας φαρμακείωνΤα φαρμακεία παραμένουν σταθερά στην εξυπηρέτηση και προσφορά της Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας στους πολίτες.
Λόγω των έκτακτων συνθηκών και της απαγόρευσης της κυκλοφορίας παρακαλούμε για έγκριση τροποποίησης του ωραρίου λειτουργίας φαρμακείων σε συνεχές από 08.30 έως 16.30, για όλα τα φαρμακεία των Δημοτικών κοινοτήτων Φλώρινας Δήμου Φλώρινας και Αμυνταίου Δήμου Αμυνταίου. Τα φαρμακεία των τοπικών κοινοτήτων του νομού συνεχίζουν να λειτουργούν με το ισχύον ωράριο λειτουργίας.

Τα Σάββατα θα λειτουργούν τέσσερα (4) φαρμακεία από τις 8:30 έως τις 14:30 και στη συνέχεια θα παραμένει ανοικτό μόνο το εφημερεύον-διανυκτερεύον φαρμακείο.
Τα εφημερεύοντα και  διανυκτερεύοντα παραμένουν ως έχουν.
Σε περίπτωση ανάγκης θα προστεθούν εφημερεύοντα φαρμακεία από τον κατάλογο του Συλλόγου.

Ο     Π Ρ Ο Ε Δ Ρ Ο Σ

 


ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ