ΦΛΩΡΙΝΑ Το 50% της αντιμισθίας του προσφέρει στο νοσοκομείο ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Το 50% της αντιμισθίας του προσφέρει στο νοσοκομείο ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης

.

.

Τρίτη, 31 Μαρτίου 2020

Το 50% της αντιμισθίας του προσφέρει στο νοσοκομείο ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης

Το 50% της αντιμισθίας του προσφέρει στο Νοσοκομείο Φλώρινας ο Δήμαρχος Φλώρινας, Βασίλης Γιαννάκης, όπως γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook. Αναλυτικά έγραψε:Σε αυτή τη δύσκολη συγκυρία που βιώνουμε, όλοι μας οφείλουμε να στηρίξουμε κάθε προσπάθεια που καταβάλλεται για την αντιμετώπιση της πανδημίας.

Ως ελάχιστη ατομική συνεισφορά στον κοινό αγώνα κατά του κορωνοϊού, ως Δήμαρχος Φλώρινας, διαθέτω το 50% της αντιμισθίας μου προς το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας για την κάλυψη των όποιων αναγκών του.

Παράλληλα, με αυτόν τον συμβολικό, αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστικό τρόπο εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου προς όλους ανεξαιρέτως τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου μας για τον καθημερινό τους αγώνα και την τεράστια προσφορά τους προς την τοπική μας κοινωνία.

Αγαπάμε τη ζωή – Μένουμε σπίτι!