ΦΛΩΡΙΝΑ Ο Όμιλος Ενεργών Φλώρινας σε συνεργασία με το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε την κοπή βασιλόπιτας για το 2020. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ο Όμιλος Ενεργών Φλώρινας σε συνεργασία με το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε την κοπή βασιλόπιτας για το 2020.

.

.

Τετάρτη, 5 Φεβρουαρίου 2020

Ο Όμιλος Ενεργών Φλώρινας σε συνεργασία με το Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας πραγματοποίησε την κοπή βασιλόπιτας για το 2020.

Ο Όμιλος Ενεργών Νέων Φλώρινας σε συνεργασία με το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης - Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας οργάνωσε και πραγματοποίησε την καθιερωμένη κοπή βασιλόπιτας, την Παρασκευή, 24 Ιανουαρίου 2020, στο Bridge Music Bar.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Κατά τη διάρκεια της βραδιάς οι συνεργάτες του  Ομίλου Ενεργών Νέων Φλώρινας - ΟΕΝΕΦ, του Edic Δυτικής Μακεδονίας, τα μέλη, οι εθελοντές αλλά και όλοι οι παρευρισκόμενοι, γιόρτασαν τα δέκα (10) χρόνια 2010-2020 δυναμικής παρουσίας και δράσεων του ΟΕΝΕΦ.

Τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο επικεφαλής του Europe Direct Δυτικής Μακεδονίας και Αντιπρόεδρος του Ομίλου, κ. Κων/νος Στεργίου, ο οποίος μέσα από ένα ευρυματικό διαδραστικό παιχνίδι ερωταπαντήσεων με τη χρήση νέων τεχνολογιών, παρουσίασε συνοπτικά τους στόχους, τους σκοπούς και τις δράσεις του Ομίλου κατά την τελευταία δεκαετία, και οι νικητές επιβραβεύτηκαν αντίστοιχα με όμορφα και χρήσιμα δώρα.

Στη συνέχεια τον λόγο πήρε ο Πρόεδρος του Ομίλου και νόμιμος εκπρόσωπος του Edic Δυτικής Μακεδονίας, κ. Κων/νος Φιλιππίδης, ο οποίος αφού ευχαρίστησε το Διοικητικό Συμβούλιο και όλους όσους έχουν συνδράμει όλο αυτό το χρονικό διάστημα στην επιτυχή υλοποίηση προγραμμάτων, έκοψε τη βασιλόπιτα με την ευχή για επιτυχή παρουσία και δράση του Ομίλου για πολλά χρόνια ακόμα.

Η εκδήλωση κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας αγκαλιάστηκε από τους νέους και νέες της Φλώρινας και όχι μόνο.  Η ομάδα του προγράμματος “Σχολεία πρέσβεις του ευρωπαϊκού κοινοβουλίου” του 2ου ΓΕΛ Φλώρινας παραβρέθηκε στην εκδήλωση. Μέσα σε εγκάρδιο κλίμα οι μαθητές αντάλλαξαν ευχές για καλή και δημιουργική χρονιά και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν τόσο για τη χρονιά που πέρασε όσο και για τους στόχους του 2020. Τυχερή της βραδιάς η μαθήτρια της Β΄ λυκείου Δήμητρα Παπαδοπούλου και νικητές στο κουΐζ οι μαθητές, Μαρία Τορμπάκη , Χριστίνα Γεωργιάδου, Παντελής Γεωργιάδης.

Οφείλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς για την αποδοχή της πρόσκλησης και την παρουσία του, τον Δήμαρχο Φλώρινας, κ. Βασίλειο Γιαννάκη.

Επιπλέον ευχαριστούμε τον κ. Σταύρο Γεωργούλα και την εφημερίδα "Ηχώ Φλώρινας"  για τη δημοσιογραφική κάλυψη της εκδήλωσης - κοπής βασιλόπιτας του Ομίλου, την εθελόντρια του Ομίλου και ενεργό μέλος  Χρυστάλλα Τσιαμπάρτα για το φωτογραφικό υλικό, και όλους τους νέους και νέες που στήριξαν και στηρίζουν τον ΟΕΝΕΦ.

Την εκδήλωση πλαισίωσε μουσικά το συγκρότημα “The Bahalows Band” που κράτησε το κέφι σε υψηλά επίπεδα μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.