ΦΛΩΡΙΝΑ Ο Υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης στην πίττα της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ο Υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης στην πίττα της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου.

.

.

Κυριακή, 9 Φεβρουαρίου 2020

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Αδωνις Γεωργιάδης στην πίττα της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου.

 Πλούσια η παρουσία Υπουργών στη Δυτική Μακεδονία! Ταυτόχρονα με την ολοήμερη επίσκεψη του Υπουργού  Ενέργειας  κ. Κωστή Χατζηδάκη, ο  Υπουργός Ανάπτυξης  κ. Άδωνις Γεωργιάδης  παρευρέθηκε ως κεντρικός ομιλητής  στην βασιλόπιττα  της ΔΗΜΤΟ  της  ΝΔ στο ξενοδοχείο ΚΛΕΙΩ στο  Αμύνταιο, στην οποία διαβάστηκε και μήνυμα του Πρωθυπουργού  κ. Κυριάκου Μητσοτάκη! 


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
   Στην ομιλία του ο Υπουργός  κ. Αδωνις Γεωργιάδης  τόνισε ότι  η μεταλιγνιτική εποχή δεν θα έρθει, χωρίς  επενδυτική στήριξη στη Δυτική Μακεδονία, η Κυβέρνηση επεξεργάζεται σχετικό πρόγραμμα ομαλής μετάβασης.
Ο Υπουργός  τόνισε, μεταξύ άλλων, την ανάγκη  στήριξης  της  ιδιωτικής επένδυσης  στο Ξινό Νερό Αμυνταίου! Ο Δήμαρχος Αμυνταίου κ Ανθιμος Μπιτάκης παρέδωσε Υπόμνημα στον Υπουργό, με το οποίο του ζητούσε σύνδεση της Τηλεθέρμνασης του Αμυνταίου με τη Μονάδα 5  της ΔΕΗ στην Πτολεμαίδα.
  Περισσότερα στις φώτο και το σχετικά  βίντεο  της εκδήλωσης.