ΦΛΩΡΙΝΑ Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας προς τον νέο πρόεδρο της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης Με αφορμή την πρόταση της Υπ. Παιδείας, κ. ΝίκηςΚεραμέως στον καθηγητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, και πρύτανη του ιδίου ιδρύματος, κ. Περικλή Α. Μήτκα, για τη ανάληψη της θέσης του προέδρου της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Συγχαίρουμε θερμά τον συμπατριώτη μας, κ. Περικλή Α. Μήτκα, για την επάξια τοποθέτηση του, στη θέση του πρόεδρου της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ). Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας της παιδείας είναι πολυδιάστατες. Το ήθος, η υπευθυνότητα, το εκπαιδευτικό υπόβαθρο και ο πνευματικός του πλούτος, αποτελούν τα εχέγγυα, για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στα νέα, υψηλά του καθήκοντα. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνεια, που ένα εκλεκτό και αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Φλώρινας, θα έχει καταλυτικό ρόλο στον πολιτικό σχεδιασμό της Ελληνικής παιδείας και εκπαίδευσης». - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας προς τον νέο πρόεδρο της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης Με αφορμή την πρόταση της Υπ. Παιδείας, κ. ΝίκηςΚεραμέως στον καθηγητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, και πρύτανη του ιδίου ιδρύματος, κ. Περικλή Α. Μήτκα, για τη ανάληψη της θέσης του προέδρου της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Συγχαίρουμε θερμά τον συμπατριώτη μας, κ. Περικλή Α. Μήτκα, για την επάξια τοποθέτηση του, στη θέση του πρόεδρου της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ). Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας της παιδείας είναι πολυδιάστατες. Το ήθος, η υπευθυνότητα, το εκπαιδευτικό υπόβαθρο και ο πνευματικός του πλούτος, αποτελούν τα εχέγγυα, για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στα νέα, υψηλά του καθήκοντα. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνεια, που ένα εκλεκτό και αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Φλώρινας, θα έχει καταλυτικό ρόλο στον πολιτικό σχεδιασμό της Ελληνικής παιδείας και εκπαίδευσης».

.

.

Τρίτη, 4 Φεβρουαρίου 2020

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας προς τον νέο πρόεδρο της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης Με αφορμή την πρόταση της Υπ. Παιδείας, κ. ΝίκηςΚεραμέως στον καθηγητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, και πρύτανη του ιδίου ιδρύματος, κ. Περικλή Α. Μήτκα, για τη ανάληψη της θέσης του προέδρου της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση: «Συγχαίρουμε θερμά τον συμπατριώτη μας, κ. Περικλή Α. Μήτκα, για την επάξια τοποθέτηση του, στη θέση του πρόεδρου της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ). Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας της παιδείας είναι πολυδιάστατες. Το ήθος, η υπευθυνότητα, το εκπαιδευτικό υπόβαθρο και ο πνευματικός του πλούτος, αποτελούν τα εχέγγυα, για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στα νέα, υψηλά του καθήκοντα. Αισθανόμαστε ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνεια, που ένα εκλεκτό και αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Φλώρινας, θα έχει καταλυτικό ρόλο στον πολιτικό σχεδιασμό της Ελληνικής παιδείας και εκπαίδευσης».

Συγχαρητήριο μήνυμα του Αντιπεριφερειάρχη της Π.Ε. Φλώρινας προς τον νέο πρόεδρο της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης
Με αφορμή την πρόταση της Υπ. Παιδείας, κ. ΝίκηςΚεραμέως στον καθηγητή του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών του ΑΠΘ, και πρύτανη του ιδίου ιδρύματος, κ. Περικλή Α. Μήτκα, για τη ανάληψη της θέσης του προέδρου της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης, ο Αντιπεριφερειάρχης της Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση:

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
«Συγχαίρουμε θερμά τον συμπατριώτη μας, κ. Περικλή Α. Μήτκα, για την επάξια τοποθέτηση του, στη θέση του πρόεδρου της Εθνικής Αρχής Ανώτατης Εκπαίδευσης (ΕΘΑΑΕ).
Οι προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο τομέας της παιδείας είναι πολυδιάστατες. Το ήθος, η υπευθυνότητα, το  εκπαιδευτικό υπόβαθρο και ο πνευματικός του πλούτος, αποτελούν τα εχέγγυα, για μια επιτυχημένη σταδιοδρομία στα νέα, υψηλά του καθήκοντα.
Αισθανόμαστε ιδιαίτερη συγκίνηση και υπερηφάνεια, που ένα  εκλεκτό και αγαπητό μέλος της κοινωνίας της Φλώρινας, θα έχει καταλυτικό ρόλο στον πολιτικό σχεδιασμό της Ελληνικής παιδείας και εκπαίδευσης».