ΦΛΩΡΙΝΑ Η κοπή της βασιλόπιτας του ΑΟΦ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Η κοπή της βασιλόπιτας του ΑΟΦ

.

.

Κυριακή, 16 Φεβρουαρίου 2020

Η κοπή της βασιλόπιτας του ΑΟΦ

Η κοπή της βασιλόπιτας του ΑΟΦ
Στην πολύ όμορφη και εκλεπτυσμένη ατμόσφαιρα του hotel EMERALD πραγματοποιήθηκε η κοπή της βασιλόπιτας του ΑΟΦ για το 2020 με την παρουσία πολλών φίλων, αθλητών και μελών του Ομίλου. Την εκδήλωση τίμησαν με την φυσική παρουσία τους, ο δήμαρχος Φλώρινας κος Βασίλειος Γιαννάκης καθώς και οι ιστορικές φυσιογνωμίες της Φλωρινιώτικης χιονοδρομίας κος Κωνσταντίνος Βάσσου και κος Αλέξανδρος Λαζαρίδης. Μετά απο σύντομους χαιρετισμούς, την πίτα έκοψε ο πρόεδρος του ΑΟΦ κος Μπόσκος Αλέξανδρος.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Σε αυτή την  ζεστή και παιδοκεντρική εκδήλωση του Αθλητικού Ομίλου Φλώρινας, βραβεύτηκαν οι αθλητές μας Αντωνιάδης Άγγελος, Ιωάννου Έλενα, Παπαδόπουλος Σπύρος, Νεφέλη Τίτα, Γάστης Αθανάσιος, για τις επιδόσεις τους στον αθλητισμό, όντας παραδείγματα εργατικότητας και συνέπειας, εμπνέοντας τους μικρότερους αθλητές για μεγαλύτερες κατακτήσεις. Η βραδιά έκλεισε με χορό και πολύ κέφι απο το σύνολο των  αθλητών μας.
Ευχαριστούμε όσους παρευρέθηκαν και μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Το Δ.Σ