ΦΛΩΡΙΝΑ Ο Αγροτικός Σύλλογος Αμυνταίου για τις επαφές της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ο Αγροτικός Σύλλογος Αμυνταίου για τις επαφές της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων

.

.

Πέμπτη, 13 Φεβρουαρίου 2020

Ο Αγροτικός Σύλλογος Αμυνταίου για τις επαφές της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Αγροτικός Σύλλογος Αμυνταίου για τις επαφές της Πανελλαδικής Επιτροπής ΜπλόκωνΠραγματοποιήθηκε συνάντηση της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων με τον Πρόεδρο της Βουλής, κ. Τασούλα Κωνσταντίνο, καθώς και με εκπροσώπους όλων των κομμάτων, πλην της ΝΔ. Οι εκπρόσωποι των κομμάτων, όπως και ο Πρόεδρος της Βουλής άκουσαν τα θέματα που απασχολούν τους παραγωγούς της χώρας μας, αλλά και τις προτάσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων και των εκπροσώπων της για το πώς θα μπορέσουν να ξεπεραστούν τα μεγάλα αδιέξοδα του αγροτικού τομέα.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
  Ο Πρόεδρος της Βουλής δεσμεύτηκε για μια παρουσίαση από την Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων στην ελληνική Βουλή για όλα τα θέματα και προβλήματα του αγροτικού τομέα.

Η Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου, Κρητικού Διαμάντω, ευχαριστεί τους Βουλευτές Νομού Φλώρινας, Αντωνιάδη Γιάννη Βουλευτή ΝΔ και Πέρκα Πέτη Βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ, για την υποστήριξή τους στις συναντήσεις της Πανελλαδικής Επιτροπής Μπλόκων και του Αγροτικού Συλλόγου Δήμου Αμυνταίου που αφορούν τα αγροτικά θέματα, όποτε και όπου τους έχει ζητηθεί.