ΦΛΩΡΙΝΑ Δήλωση – απάντηση του δημάρχου Αμυνταίου, Άνθιμου Μπιτάκη, στον Άδωνι Γεωργιάδη - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Δήλωση – απάντηση του δημάρχου Αμυνταίου, Άνθιμου Μπιτάκη, στον Άδωνι Γεωργιάδη

.

.

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Δήλωση – απάντηση του δημάρχου Αμυνταίου, Άνθιμου Μπιτάκη, στον Άδωνι Γεωργιάδη

Αποτέλεσμα εικόνας για μπιτάκης ανθιμοςΠρόσφατα τόσο ο Δήμος Αμυνταίου, όσο και εγώ προσωπικά, γίναμε αποδέκτες δηλώσεων και κατευθυντήριων οδηγιών για την λήψη σημαντικών αποφάσεων που αφορούν την διοίκηση και την στρατηγική επενδυτική των δημοτικών μας επιχειρήσεων.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Αφενός τέτοιου τύπου δηλώσεις, όταν γίνονται από δημόσια πρόσωπα, είναι λανθασμένες και θέλω να πιστεύω οφείλονται σε ελλιπή ενημέρωση, αφετέρου ως επικεφαλής της παρούσης Δημοτικής Αρχής δηλώνω με πλήρη ευσυνειδησία ότι δεν με πτοούν και με αφήνουν παντελώς αδιάφορο.

Στην θέση αυτή εκλέχτηκα για να υπηρετήσω με Διαφάνεια τα συμφέροντα της τοπικής μας κοινωνίας, πάντα με γνώμονα την Νομιμότητα στην οποία συμπεριλαμβάνεται η υποχρέωση συμμόρφωσης και σεβασμού στις αποφάσεις,και μόνο σε αυτές,των εντεταλμένων οργάνων της Δημόσιας Διοίκησης.

Στις εκλογικές διαδικασίες όλοι και όλες μας κάνουμε τις επιλογές μας με κριτήριο την καταλληλόλητα αυτών που θα μας εκπροσωπήσουν με τον καλύτερο τρόπο  στο θεσμό για τον οποίο διεκδικούν την ψήφο μας, την ψήφο όλου του εκλογικού σώματος. Είμαι σίγουρος ότι, αυτό ήταν το κριτήριο στήριξης  για την θέση του Δημάρχου Αμυνταίου στις πρόσφατες Δημοτικές Εκλογές από τους ψηφοφόρους του Δήμου μας, ανώνυμους και επώνυμους, εκτιμώντας προφανώς την μέχρι τώρα παρουσία μου στα κοινά και τους οποίους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους στο πρόσωπό μου.

Οι αρχές αυτές πιστεύω ακράδαντα, βρίσκουν σύμφωνους και  εκφράζουν τόσο τον αξιότιμο υπουργό κ. Γεωργιάδη, όσο θέλω να πιστεύω, και τον π. Δήμαρχο κ. Ιωσηφίδη, μαζί με την κοινή αγωνία μας για την ορθολογική αξιοποίηση των πλουτοπαραγωγικών πηγών του τόπου μας που θα αποφέρουν τα μέγιστα δυνατά οφέλη στην τοπική κοινωνία.

Κάθε άλλης μορφής σχέση,η οποία δεν έχει ως γνώμονα τη Νομιμότητα και την Διαφάνεια, θα μας βρίσκει πάντοτε απέναντι και ουδέποτε συμμέτοχους ή και συνένοχους με αυτή.