ΦΛΩΡΙΝΑ Ημερίδα αξιοποίησης του νέου εξοπλισμού Τ.Π.Ε. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ημερίδα αξιοποίησης του νέου εξοπλισμού Τ.Π.Ε.

.

.

Παρασκευή, 21 Φεβρουαρίου 2020

Ημερίδα αξιοποίησης του νέου εξοπλισμού Τ.Π.Ε.

Το Σάββατο, 15 Φεβρουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις του ΔΙΕΚ και ΕΠΑΛ Φλώρινας Ημερίδα αξιοποίησης του νέου εξοπλισμού Τ.Π.Ε που παρέλαβαν σχολικές μονάδες της Δυτικής Μακεδονίας.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Η ημερίδα διοργανώθηκε από το ΠΕ.Κ.ΕΣ Δυτικής Μακεδονίας, τον Συντονιστή Εκπαιδευτικού Έργου ΠΕ86 Πληροφορικής (κ. Τζήμα Δημήτριο) σε συνεργασία με την Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Δυτικής Μακεδονίας, το Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας (Σ.Ε.Π.Φ) και το Εργαστηριακό Κέντρο (Ε.Κ) Φλώρινας.

Στην Ημερίδα συμμετείχε πλήθος εκπαιδευτικών πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης όλων των ειδικοτήτων και παρουσιάστηκαν θέματα όπως η Εκπαιδευτική Ρομποτική (beebot, lego wedo & ev3, raspberry, arduino) και η χρήση διαδραστικών πινάκων.

Ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας (Σ.Ε.Π.Φ) θέλει να ευχαριστήσει όλους τους εισηγητές της εκδήλωσης (Ατματζίδου Σουμέλα, Γεωργίου Σωτήρη, Ζήκο Γεώργιο, Μπράτιτση Θαρρενό, Όροβα Χρήστο και την ΙΕΕΕ Φοιτητική ομάδα του Τμ. Πληροφορικής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας), την Διευθύντρια του Εργαστηριακού Κέντρου (Ε.Κ) Φλώρινας, Μαρνέρη Ευγενία, για την παραχώρηση των χώρων πραγματοποίησης της εκδήλωσης, καθώς και το Διευθυντή του ΔΙΕΚ Φλώρινας, Βαρδιάμπαση Αθανάσιο, και τους καταρτιζόμενους των τμημάτων «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης – Αρχιμάγειρας (CHEF)» για το ελαφρύ γεύμα που παρέθεσαν.

Πιστεύουμε ότι τέτοιες εκδηλώσεις προάγουν την εκπαιδευτική διαδικασία και ευελπιστούμε σε παρόμοιες συνεργασίες και στο μέλλον.


Το Δ.Σ. του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πληροφορικής Φλώρινας