ΦΛΩΡΙΝΑ «Συνάντηση της Βουλευτή Φλώρινας Π. Πέρκα και Αναπληρώτρια Τομεάρχη Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ με την Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων «για τα αιτήματα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : «Συνάντηση της Βουλευτή Φλώρινας Π. Πέρκα και Αναπληρώτρια Τομεάρχη Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ με την Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων «για τα αιτήματα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος»

.

.

Τετάρτη, 12 Φεβρουαρίου 2020

«Συνάντηση της Βουλευτή Φλώρινας Π. Πέρκα και Αναπληρώτρια Τομεάρχη Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ με την Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων «για τα αιτήματα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος»

Η βουλευτής Φλώρινας και Αναπληρώτρια Τομεάρχης  Μεταφορών του ΣΥΡΙΖΑ, κα Π. Πέρκα, ως μέρος της αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ, συναντήθηκε με την Γραμματεία της Πανελλαδικής Επιτροπής των Μπλόκων (Π.Ε.Μ) για τα αιτήματα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος, την Τρίτη, 11.2.2020 στην Βουλή των Ελλήνων.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΕκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ συμμετείχαν ο αρμόδιος τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Σ. Αραχωβίτης καθώς και ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης, κ. Β. Κοκκάλης. Στην Γραμματεία της  Π.Ε.Μ. για τα αιτήματα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος, συμμετείχε και η Πρόεδρος του Αγροτικού Συλλόγου Αμυνταίου, κα Δ. Κρητικού. Αντικείμενο της συνάντησης αποτέλεσε αφενός, η ενημέρωση των κομμάτων του κοινοβουλίου σχετικά με τα αιτήματα του οργανωμένου αγροτικού κινήματος και αφετέρου, η διατύπωση των θέσεων των κομμάτων της Αντιπολίτευσης σχετικά με τα αιτήματα  της Π.Ε.Μ.. Πέραν των αιτημάτων και των επιμέρους ζητημάτων που αποτέλεσαν το αντικείμενο της συνάντησης, συζητήθηκαν και τοπικά ζητήματα που αφορούν την Π.Ε. της Φλώρινας, όπως για παράδειγμα οι εργάτες γης.