ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΣΕΑ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Φινάλε στην Α1 - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΑΣΕΑ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Φινάλε στην Α1

.

.

Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020

ΑΣΕΑ ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ Φινάλε στην Α1

Τελείωσε το Πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών, βρίσκοντας την ομάδα μας στην 4η θέση. Οι τελευταίες δύο αγωνιστικές πραγματοποιήθηκαν στο ΣΕΦ το Σάββατο 22/2/2029. Οι ΣΑΡΙΣΕΣ αντιμετώπισαν τις ομάδες του ΔΑΟ Ταύρου και του Φοίνικα Πειραιά. Για μία ακόμα φορά η ομάδα μας κατέβηκε ελλιπής, χωρίς τις δύο από τις τρεις ξένες αθλήτριές της.  Έπαιξαν η Χρυσή Φωτιάδου, η Δέσποινα Άμπα και η Yuhua Liu.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Το αποτέλεσμα είναι μία νίκη επί του Φοίνικα 4-3 και μία ήττα από τον Ταύρο 2-4. Έτσι, στην τελική βαθμολογία οι ΣΑΡΙΣΕΣ με 5 νίκες και 5 ήττες κατέλαβαν την 4η θέση.  Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε η ομάδα του ΔΑΟ Ταύρου.
Αν κάνουμε ένα σύντομο απολογισμό της αγωνιστικής περιόδου μπορούμε να πούμε ότι η ομάδα μας ενώ ξεκίνησε με υψηλούς στόχους ενισχυμένη κατά πολύ αγωνιστικά, στη συνέχεια λόγω τραυματισμού της πρώτης μας παίκτριας, η οποία δεν μπόρεσε να παίξει σε κανέναν αγώνα και λόγω της ελλιπής συμμετοχής της γαλλίδας αθλήτριας  απομακρύνθηκε από τον βασικό στόχο που ήταν η διεκδίκηση του πρωταθλήματος.
Παρόλα αυτά οι ΣΑΡΙΣΕΣ στάθηκαν επάξια στην κατηγορία, σημείωσαν μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού για πρώτη φορά και έδωσαν την ευκαιρία στα δύο κορίτσια των ακαδημιών μας Φωτιάδου και Άμπα να πάρουν δυνατές εμπειρίες.
Οι ΣΑΡΙΣΕΣ το Σάββατο έκλεισαν την 4η τους συνεχόμενη παραμονή στην μεγάλη κατηγορία της χώρας, κάτι πολύ σπάνιο για ομάδα εκτός Αθηνών. Αυτό από μόνο του είναι μεγάλη επιτυχία και όλοι νιώθουμε πολύ υπερήφανοι για την ομάδα μας.
Συγχαίρουμε τα κορίτσια και τον προπονητή τους και ευχόμαστε του χρόνου ακόμα ψηλότερα.


ΤΕΛΙΚΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ A1 ΓΥΝΑΙΚΩΝ
Α/Α
ΟΜΑΔΑ
Α
Ν
Η
ΒΑΘ
1
ΔΑΟ ΤΑΥΡΟΥ
10
8
2
18
2
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
10
6
4
16
3
ΑΣ ΠΕΡΑ
10
6
4
16
4
ΣΑΡΙΣΕΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ
10
5
5
15
5
ΦΟΙΝΙΚΑΣ ΠΕΙΡΑΙΑ
10
5
5
15
6
ΠΚΔ ΤΑΥΡΟΥ
10
0
10
10