ΦΛΩΡΙΝΑ To Κολυμβητήριο στον Δήμο Φλώρινας – Παραχωρήθηκαν τα δύο οικόπεδα από τα αρμόδια Υπουργεία - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : To Κολυμβητήριο στον Δήμο Φλώρινας – Παραχωρήθηκαν τα δύο οικόπεδα από τα αρμόδια Υπουργεία

.

.

Τρίτη, 28 Ιανουαρίου 2020

To Κολυμβητήριο στον Δήμο Φλώρινας – Παραχωρήθηκαν τα δύο οικόπεδα από τα αρμόδια Υπουργεία

Ύστερα από συντονισμένες και συνεχείς προσπάθειες του Δημάρχου Φλώρινας κ. Βασίλη Γιαννάκη προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μάκη Βορίδη και τον Υφυπουργό Αθλητισμού κ. Λευτέρη Αυγενάκη, παραχωρήθηκαν στον Δήμο Φλώρινας τα δύο οικόπεδα στα οποία έχει ανεγερθεί το κτίριο του Κολυμβητηρίου.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Εκφράζουμε την απόλυτη ικανοποίηση μας για την γενναία απόφαση των δύο κυβερνητικών στελεχών, χάρη των οποίων οι πολίτες του Δήμου μας θα έχουν στη διάθεση τους το κολυμβητήριο, που τόσο ανάγκη έχει η περιοχή μας.
Μετά την έκδοση της άδειας λειτουργίας του, θα επιδιωχθεί η ένταξή του σε πρόγραμμα, προκειμένου να χρηματοδοτηθούν όλες οι απαιτούμενες εργασίες συντήρησης και αποκατάστασης των φθορών που έχει υποστεί το κτίριο στα χρόνια που δεν λειτουργεί.
Η Δημοτική Αρχή βήμα βήμα, σταθερά και με συνέπεια απέναντι στους δημότες, παρά τους δύσκολους καιρούς, θέτει σε εφαρμογή το πρόγραμμά της.