ΦΛΩΡΙΝΑ Νέα αποστολή από τον Σύλλογο Γυναικών Φλώρινας (μέλος της Ο.Γ.Ε) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Νέα αποστολή από τον Σύλλογο Γυναικών Φλώρινας (μέλος της Ο.Γ.Ε)

.

.

Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2020

Νέα αποστολή από τον Σύλλογο Γυναικών Φλώρινας (μέλος της Ο.Γ.Ε)

Ο  Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας (μέλος της Ο.Γ.Ε) πραγματοποίησε, σε συνεργασία με στελέχη του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (υπό την αιγίδα του ΟΗΕ),  την τρίτη και πλέον μαζική αποστολή ρουχισμού και ειδών πρώτης ανάγκης προς τους πρόσφυγες και μετανάστες που φιλοξενούνται στην περιοχή της Φλώρινας και των Πρεσπών.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Η ανταπόκριση των συμπολιτών μας συνεχίστηκε αμείωτη όλο το παραπάνω διάστημα. Χάρη στην έκφραση αυτή αλληλεγγύης έχουμε καταφέρει να καλύψουμε ένα μεγάλο μέρος των αναγκών σε κατάλληλα ζεστά  ρούχα και υποδήματα, καθώς οι άνθρωποι αυτοί βρέθηκαν στην περιοχή μας συχνά χωρίς ούτε ένα ζευγάρι παπούτσια ή έχοντας μόνο θερινά ρούχα.
Οι ανάγκες παραμένουν για βρεφικά είδη,φάρμακα (κυρίως παυσίπονα και φυσιολογικούς ορούς), παιδικά ρούχα και παπούτσια, παιχνίδια και σχολικά είδη.
Ο Σύλλογος Γυναικών Φλώρινας συνεχίζει  να εκφράζει την έμπρακτη αλληλεγγύη του στα θύματα της βαρβαρότητας του πολέμου και της εκμετάλλευσης.
Τηλέφωνο επικοινωνίας 6943735682