ΦΛΩΡΙΝΑ Κρίσιμο Σαββατοκύριακο για την αντρική και την γυναικεία ομάδα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Κρίσιμο Σαββατοκύριακο για την αντρική και την γυναικεία ομάδα

.

.

Πέμπτη, 23 Ιανουαρίου 2020

Κρίσιμο Σαββατοκύριακο για την αντρική και την γυναικεία ομάδα

Κρίσιμο Σαββατοκύριακο για την αντρική και την γυναικεία ομάδα
Πολύ κρίσιμο για την πορεία τους κρίνεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο για την αντρική και τη γυναικεία ομάδα των ΣΑΡΙΣΩΝ.
Η γυναικεία ομάδα που αγωνίζεται στην Α1 κατηγορία βρίσκεται στη 2η θέση της βαθμολογίας και δίνει τρία δύσκολα παιχνίδια. Το Σάββατο 25/1/2020 αντιμετωπίζει στο ΣΕΦ τον Ολυμπιακό και το ΠΕΡΑ, ενώ την Κυριακή παίζει με το ΠΚΔ Ταύρου.  Από τα αποτελέσματα των αγώνων θα κριθεί εάν η ομάδα μείνει σε τροχιά τίτλου ή θα απομακρυνθεί από την κορυφή.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Η αντρική ομάδα που έχει φέτος ως στόχο της την παραμονή στην Β΄ Εθνική θα αντιμετωπίσει το Σάββατο 25/1/2020  στη Θεσσαλονίκη τον Πολύγυρο και την Σίνδο. Το παιχνίδι με τον Πολύγυρο χαρακτηρίζεται ως ντέρμπι γιατί και οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στην 7η θέση και παλεύουν για την σωτηρία τους. Ο νικητής θα έχει μεγάλο προβάδισμα στην παραμονή.
 Ευχόμαστε στις ομάδες μας καλή επιτυχία.