ΦΛΩΡΙΝΑ Η κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Φλώρινας-Βίντεο,Φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Η κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Φλώρινας-Βίντεο,Φώτο

.

.

Κυριακή, 26 Ιανουαρίου 2020

Η κοπή της βασιλόπιτας της ΝΟΔΕ Φλώρινας-Βίντεο,Φώτο


Παρουσία του Υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση της κοπής της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας από Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟΔΕ) και την Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜΤΟ) της Νέας Δημοκρατίας στη Φλώρινα.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο ξενοδοχείο «Λύγκος».

 Ο κ. Αυγενάκης υπεραμύνθηκε μεταξύ άλλων του κυβερνητικού έργου και της προσπάθειας που καταβάλλεται, ενώ παράλληλα επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ τόσο για την περίοδο διακυβέρνησης του, όσο και για την αντιπολιτευτική τακτική που ακολουθεί. Ο κ. Αυγενάκης αναφέρθηκε επίσης σε θέματα επικαιρότητας, όπως οι σχέσεις της χώρας με την Τουρκία. Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Θωμάς Θεοδώρου, ενώ χαιρέτησαν ο βουλευτής Γιάννης Αντωνιάδης, ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κιοσές, ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, ο δήμαρχος Πρεσπών Παναγιώτης Πασχαλίδης, ο αντιδήμαρχος Αμυνταίου Ιορδάνης Μπάντης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΤΟ Αμυνταίου Γιώργος Τσιρώνης.