ΦΛΩΡΙΝΑ Συνάντηση του Γιάννη Αντωνιάδη με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Συνάντηση του Γιάννη Αντωνιάδη με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

.

.

Πέμπτη, 19 Δεκεμβρίου 2019

Συνάντηση του Γιάννη Αντωνιάδη με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας

Συνάντηση του Γιάννη Αντωνιάδη με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας
Την Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019, ο βουλευτής Φλώρινας της ΝΔ κ. Γιάννης Αντωνιάδης, είχε συνάντηση στο Υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας με τον υπουργό κ. Κωστή Χατζηδάκη.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Η συνάντηση έγινε ενόψει της κατάρτισης του νέου Εθνικού Σχεδίου για την Ενέργεια και το Κλίμα (ΕΣΕΚ) και τη δυνατότητα παράτασης λειτουργίας του ατμοηλεκτρικού σταθμού Μελίτης όσο το δυνατόν περισσότερο. Συζητήθηκε το θέμα της διυπουργικής επιτροπής και της επίσκεψης στη Φλώρινα όλων των υπουργών στα πλαίσια της μετάβασης στη μεταλιγνιτική περίοδο. Κατά πάσα πιθανότητα, η επίσκεψη αυτή θα γίνει στα τέλη Ιανουαρίου 2020, όπου και θα συζητηθούν όλα τα έργα υποδομής που προγραμματίζονται για την επόμενη προγραμματική περίοδο, αλλά και μεγάλα θέματα και προβλήματα που αντιμετωπίζει ο νομός Φλώρινας, όπως η ανεργία, αρδευτικά δίκτυα, επιχειρήσεις, οδικοί άξονες και άλλα.

Επίσης, συζητήθηκε το σοβαρό θέμα των τηλεθερμάνσεων και της έγκαιρης καταβολής του αναπτυξιακού πόρου (ΕΑΠ) για την ολοκλήρωση της τηλεθέρμανσης Φλώρινας και Μελίτης, αλλά και των Μονάδων βιομάζας για την τηλεθέρμανση Αμυνταίου.

Στη συζήτηση συμμετείχε και ο πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της ΔΕΗ κ. Γιώργος Στάσσης ο οποίος διαβεβαίωσε για την έγκαιρη καταβολή των κονδυλίων του αναπτυξιακού πόρου (ΕΑΠ).