ΦΛΩΡΙΝΑ Με εικαστικές δημιουργίες παιδιών συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις «Χριστουγεννιάτικες Φωτιές στη Φλώρινα» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Με εικαστικές δημιουργίες παιδιών συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις «Χριστουγεννιάτικες Φωτιές στη Φλώρινα»

.

.

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019

Με εικαστικές δημιουργίες παιδιών συνεχίστηκαν οι εκδηλώσεις «Χριστουγεννιάτικες Φωτιές στη Φλώρινα»

Εικαστικές δημιουργίες με γιορτινά θέματα περιελάμβανε το πρόγραμμα της χθεσινής ημέρας των εκδηλώσεων «Χριστουγεννιάτικες Φωτιές στη Φλώρινα» που διοργανώνει ο Δήμος Φλώρινας.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Το εργαστήρι ζωγραφικής της Λέσχης Πολιτισμού Φλώρινας, με υπεύθυνη τη Δήμητρα Ξενάκη, μύησε τους μικρούς μας φίλους στα μυστικά της τέχνης της ζωγραφικής δίνοντας τους την ευκαιρία να ξεδιπλώσουν το ταλέντο τους και να διασκεδάσουν.
Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί η αναφορά στους μαθητές Αντώνη Καραβασίλογλου και Πέτρο Τασόπουλο που κέρδισαν πρόσφατα το χρυσό μετάλλιο στην 1η Παιδική Ολυμπιάδα Ζωγραφικής.
Το σημερινό πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Χριστουγεννιάτικες Φωτιές στη Φλώρινα» περιλαμβάνει:

ΤΕΤΑΡΤΗ 18 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019
14:30, Πλατεία Γεωργίου Μόδη
Τα τμήματα μαγείρων και βρεφονηπιοκόμων της ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ Φλώρινας ετοιμάζουν και προσφέρουν σε μικρούς και μεγάλους γλυκά και κεράσματα.
18:00, Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων Δήμου Φλώρινας
Το ΚΔΑΠ του 8ου νηπιαγωγείου Φλώρινας παρουσιάζει το κλασικό παραμύθι "Χάνσελ και Γκρέτελ".
20:00, Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης
"Βαθύς Χειμώνας"
Εγκαίνια ομαδικής έκθεσης εικαστικών και φοιτητών.