ΦΛΩΡΙΝΑ Τρία μετάλλια για τις Σάρισες στην Πάτρα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Τρία μετάλλια για τις Σάρισες στην Πάτρα

.

.

Δευτέρα, 9 Δεκεμβρίου 2019

Τρία μετάλλια για τις Σάρισες στην Πάτρα

Τρία μετάλλια για τις Σάρισες στην Πάτρα
Τρία μετάλλια είναι ο απολογισμός της αποστολής των ΣΑΡΙΣΩΝ στο Ανοιχτό Πανελλήνιο Πρωτάθλημα που έγινε το Σαββατοκύριακο 7-8/12/2019 στην Πάτρα.
Στο 4ο κατά σειρά όπεν της Ομοσπονδίας συμμετείχαν 180 αθλητές/τριες από 50 σωματεία της Ελλάδας. Η ομάδα της Φλώρινας πήρε μέρος με 14 παιδιά, μία από τις μεγαλύτερες αποστολές.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Τα παιδιά μας παρουσιάστηκαν με ανεβασμένη επίδοση και κατέλαβαν σημαντικές θέσεις στις κατηγορίες που πήραν μέρος. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Χρυσή Φωτιάδου στις Νεάνιδες, ενώ οι δύο λιλιπούτειοι αθλητές μας, μόλις 7 ετών,  Μάριος Σερίδης και Χρυσοστομίδης Ευάγγελος κατέκτησαν το χάλκινο μετάλλιο στους μίνι-παμπαίδες.

Στην 8άδα βρέθηκαν ακόμα τρία παιδιά τα οποία διεκδίκησαν με αξιώσεις το μετάλλιο, όμως στάθηκαν άτυχα στα κρίσιμα σημεία των αγώνων που έδωσαν: Η Δέσποινα Άμπα στις Κορασίδες, η Ειρήνη Χρυσοστομίδου στις Παγκορασίδες και ο Χρυσοβαλάντης Σαμπαλής στους Παμπαίδες ήταν τα παιδιά που έφτασαν μία ανάσα από το βάθρο.

Πολύ καλές εμφανίσεις και θέσεις είχαμε και από τα άλλα παιδιά. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους μικρούς μας αθλητές/τριες και στον προπονητή τους.

ΘΕΣΕΙΣ

ΝΕΑΝΙΔΕΣ (18): Χρυσή Φωτιάδου (2η)

ΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (28):   Δέσποινα Άμπα (7η), Αλεξία Μάλο (12η)

ΠΑΙΔΕΣ (32): Σωτήρης Μούσιας (13ος), Κων/νος Σωτηρίου (18ος)

ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΕΣ (23): Ειρήνη Χρυσοστομίδου (5η), Γεωργία Σπανού (9η), Νεστορία Χρυσοστομίδου (10η), , Παρασκευή Σπανού (20η)

ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (46): Χρυσοβαλάντης  Σαμπαλής (5ος), Αναστάσιος Σερίδης (15ος)

ΜΙΝΙ-ΠΑΜΠΑΙΔΕΣ (11): Μάριος Σερίδης (3ος), Ευάγγελος Χρυσοστομίδης (4ος), Βασίλειος Χρυσοστομίδης (8ος