ΦΛΩΡΙΝΑ Ο ετήσιος χορός του Σωματείου Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «Λυγκηστές» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ο ετήσιος χορός του Σωματείου Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «Λυγκηστές»

.

.

Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2019

Ο ετήσιος χορός του Σωματείου Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «Λυγκηστές»

Ο ετήσιος χορός του Σωματείου Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «Λυγκηστές»
Απόλυτα επιτυχημένος, από άποψη συμμετοχής και κεφιού, ήταν και ο φετινός ετήσιος χορός του Σωματείου Ελληνικών Παραδοσιακών Χορών «Λυγκηστές», που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα δεξιώσεων «Ι. & Ν. Χρυσοχοίδης».
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Ο Θύμιος Γκογκίδης και «Τ’ Αηδόνια» κράτησαν το χορό και τη διασκέδαση σε υψηλά επίπεδα και παρέσυραν στους ρυθμούς τους τον κόσμο.

Στο ξεκίνημα της βραδιάς την εμφάνισή τους έκαναν χορευτικά τμήματα του σωματείου, ενώ τους παρευρισκόμενους καλωσόρισε ο πρόεδρος Γιάννης Κωνσταντίνου. Στο χορό παρέστησαν και απηύθυναν χαιρετισμό ο αντιπρόεδρος της Βουλής Δημήτρης Βίτσας, οι βουλευτές Γιάννης Αντωνιάδης και Πέτη Πέρκα, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Γιάννης Κιοσές, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Μιχάλης Χάτζιος και ο πρόεδρος του Φορέα Διαχείρισης του Εθνικού Πάρκου Πρεσπών Παναγιώτης Παράσχου.

Να σημειωθεί επίσης πως βραβεύτηκαν μαθητές – μέλη των «Λυγκηστών» που πέτυχαν την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση.