ΦΛΩΡΙΝΑ Ευχές με την τρίτη ηλικία αντάλλαξαν ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές και ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ευχές με την τρίτη ηλικία αντάλλαξαν ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές και ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης.

.

.

Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019

Ευχές με την τρίτη ηλικία αντάλλαξαν ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Ιωάννης Κιοσές και ο Δήμαρχος Αμυνταίου Άνθιμος Μπιτάκης.

Στα πλαίσια των εθιμοτυπικών επισκέψεων για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος,ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας, κ. Ιωάννης Κιοσές, ο Δήμαρχος Αμυνταίου, κ. Άνθιμος Μπιτάκης, η πρόεδρος, ΝΠΔΔ του Δήμου Αμυνταίου, κα. Φωτεινή Βεράνη,  συνοδευόμενοι από τους Αντιδημάρχους, επισκέφτηκαν σήμερα Τρίτη 17/12/2019τα ΚΑΠΗ του Δήμου Αμυνταίου και αντάλλαξαν ευχές.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Η πρώτη χρονικά επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο ΚΑΠΗ Αμυνταίου και ακολούθησε αυτή του Αετού, όπου τους υποδέχτηκαν, η τριμελής επιτροπή, το προσωπικό και τα μέλη της δομής/του φορέα.

Στις ευχετήριες τοποθετήσεις τους, ο ΑντιπεριφερειάρχηςΦλώρινας καιο Δήμαρχος Αμυνταίου, επισήμαναν το νόημα και πνεύμα των εορτών, την αξία της αλληλεγγύης και της συντροφικότητας, αλλά και την ανάγκη για δημιουργική αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου από την τρίτη ηλικία, με την αρωγή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης.