ΦΛΩΡΙΝΑ Παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, κ. Γιώργου Κασαπίδη οι Εκδηλώσεις στον Δήμο Αμυνταίου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, κ. Γιώργου Κασαπίδη οι Εκδηλώσεις στον Δήμο Αμυνταίου

.

.

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019

Παρουσία του Περιφερειάρχη Δυτ. Μακεδονίας, κ. Γιώργου Κασαπίδη οι Εκδηλώσεις στον Δήμο Αμυνταίου

Ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας, κ. Γιώργος Κασαπίδης, πλαισιωμένος από τουςΑντιπεριφερειάρχες της Π.Ε. Φλώρινας,κους. Ιωάννη Κιοσέ και Βασίλειο Άμπα, τον Δήμαρχο Αμυνταίου, κ. Άνθιμο Μπιτάκη, αντιδημάρχους και Δημοτικούς συμβούλους, παρευρέθηκε στις θρησκευτικές και εορταστικές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν στον Δήμο Αμυνταίου, την Κυριακή 29 Δεκεμβρίου 2019.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Ο κ. Περιφερειάρχης αρχικά παρακολούθησετην πανηγυρική Αρχιερατική Θεία Λειτουργία, που τελέστηκε στονΙ. Ν. Αναλήψεως του Κυρίου,των Εργατικών Κατοικιών Αμυνταίου, από τον Σεβασμιότατο ΜητροπολίτηΦλωρίνης Πρεσπών και Εορδαίας κ.κ. Θεόκλητο καιπεριελάμβανε τηχειροτόνησησε ιερέα του διακόνου, κ. Μιχαήλ Αϊτα.
Εν συνεχεία μετέβη στη Δημοτική Ενότητα Φιλώτα και συμμετείχε στον εορτασμό του εθίμου της γουρουνοχαράς, που διοργάνωσε ο Σύλλογος Θρακιωτών Φιλώτα.
Ακολούθως, επέστρεψε στο Αμύνταιο και παρευρέθηκε στη γιορτή οίνου και streetfood, που διοργάνωσε ο Δήμος Αμυνταίου σε συνεργασία με ταοινοποιεία και τις επιχειρήσεις της περιοχής και το τμήμα Μαγειρικής Τέχνης - Δ. ΙΕΚ Αμυνταίου. Μάλιστα είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσειτο παραδοσιακό δρώμενο των Μωμόγερων, που διαδραματίστηκε στην Πλατεία των Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης, από τον Ποντιακό σύλλογο ¨ΑΜΑΣΕΙΑ¨ Μανιακίου.
Ο κ. Κασαπίδης χαιρέτησε τους παρευρισκόμενους και τους ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά, με υγεία και ευημερία.