ΦΛΩΡΙΝΑ Με επιτυχία η μονοήμερη εκδρομή σε Βόλο και Λάρισα από τη Στέγη Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Με επιτυχία η μονοήμερη εκδρομή σε Βόλο και Λάρισα από τη Στέγη Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων

.

.

Σάββατο, 14 Δεκεμβρίου 2019

Με επιτυχία η μονοήμερη εκδρομή σε Βόλο και Λάρισα από τη Στέγη Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων

Στέγη Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων
Με μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η μονοήμερη εκδρομή που διοργάνωσε η Στέγη Ποντίων Αμυνταίου και Περιχώρων στην «Κιβωτό του Κόσμου» στον Βόλο και στο «Πάρκο των ευχών» στη Λάρισα, την Κυριακή 08 Δεκεμβρίου 2019.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Στην «Κιβωτό του Κόσμου» τους επισκέπτες υποδέχθηκε ο πατήρ Αντώνιος Παπανικολάου, ο οποίος απένειμε τα εύσημα στον σύλλογο, καθώς για δεύτερη φορά εφέτος συγκέντρωσε τρόφιμα, για να καλυφθούν οι ανάγκες των παιδιών. Ακολούθησε η μετάβαση στο «Πάρκο των ευχών», όπου οι επισκέπτες είχαν τη δυνατότητα να περιηγηθούν σε έναν παραμυθένιο κόσμο.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν στην εκδρομή και στήριξαν τη δράση συγκέντρωσης τροφίμων, όπως επίσης και ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ στο ταξιδιωτικό γραφείο HERMES TOURS για την άψογη συνεργασία.