ΦΛΩΡΙΝΑ Ο εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στο λιγνιτωρυχείο Αχλάδας-Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ο εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στο λιγνιτωρυχείο Αχλάδας-Βίντεο,φώτο

.

.

Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2019

Ο εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στο λιγνιτωρυχείο Αχλάδας-Βίντεο,φώτο

Ο εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στο λιγνιτωρυχείο Αχλάδας
Την προστάτιδα τους Αγία Βάρβαρα γιόρτασαν οι λιγνιτωρύχοι και οι εργαζόμενοι στο λιγνιτωρυχείο Αχλάδας.
Στα πλαίσια του εορτασμού τελέστηκε το πρωί τρισάγιο στη μνήμη των λιγνιτωρύχων που έχασαν τη ζωή τους κατά την εκτέλεση του καθήκοντος.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων τα μέλη της διοίκησης της «Λιγνιτωρυχεία Αχλάδας Α.Ε.», εργαζόμενοι, ο αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας Γιάννης Κιοσές, ο αντιπεριφερειάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης Βασίλης Άμπας, ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Μιχάλης Χάτζιος, ο αντιδήμαρχος Φλώρινας Κώστας Σακουλέβας, ο πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Κώστας Σιάκος κ.ά.
Στο video μιλά ο πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας Χρήστος Παυλίδης, ο οποίος στο μήνυμα του κάνει ιδιαίτερη αναφορά στη μεταλιγνιτική περίοδο.


Ο εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στο λιγνιτωρυχείο Αχλάδας


Ο εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στο λιγνιτωρυχείο ΑχλάδαςΟ εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στο λιγνιτωρυχείο ΑχλάδαςΟ εορτασμός της Αγίας Βαρβάρας στο λιγνιτωρυχείο Αχλάδας