ΦΛΩΡΙΝΑ Ανέλαβε καθήκοντα η νέα διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας-Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ανέλαβε καθήκοντα η νέα διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας-Βίντεο,φώτο

.

.

Τρίτη, 31 Δεκεμβρίου 2019

Ανέλαβε καθήκοντα η νέα διοίκηση του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας-Βίντεο,φώτο

Καθήκοντα ανέλαβαν επίσημα σήμερα, Δευτέρα, ο νέος πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας, που στεγάζεται στη Φλώρινα.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Το μεσημέρι πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής μεταξύ του απερχόμενου προέδρου Λάζαρου Παπουτζή και του νέου προέδρου Γιάννη Παρδάλη, παρουσία μελών του Δ.Σ.

Ο κ. Παπουτζής προχώρησε, με την ευκαιρία, σε έναν σύντομο απολογισμό του έργου του απερχόμενου Δ.Σ., τονίζοντας πως η νέα διοίκηση βρίσκει το Ίδρυμα με ένα σημαντικό αποθεματικό και χωρίς σοβαρές εκκρεμότητες. Ευχαρίστησε τους συνεργάτες του – μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. και τους υπαλλήλους του Κέντρου και ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα διοίκηση.

Από την πλευρά του ο κ. Παρδάλης δήλωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τον Λάζαρο Παπουτζή τον απερχόμενο πρόεδρο του ΚΚΠΠΔΜ, για το έργο που προσέφερε και την σπουδαία δουλειά που έκανε. Σήμερα το κέντρο είναι σίγουρα καλύτερο εξαιτίας του.

Πάνω σε αυτό το έργο και με καινούριες καινοτόμες ιδέες θα πορευτεί και το νέο ΔΣ και σε συνεργασία με το προσωπικό θα προχωρήσουμε το κέντρο ακόμα πιο πέρα.

Σύνθημα μας θα είναι ΕΝΑ ΙΔΡΥΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Θέλουμε ο κόσμος να έρθει εδώ, να γνωρίσει την σπουδαία δουλειά που γίνεται από το προσωπικό , να γνωρίσει τα παιδιά και μέσα από δράσεις να αρχίσουμε σιγά σιγά να προωθούμε τις έννοιες της ΑΝΑΔΟΧΗΣ και της ΤΕΚΝΟΥΙΟΘΕΣΙΑΣ. Ο νόμος έχει αλλάξει και πρέπει να το μεταδώσουμε στον κόσμο. Ένα ίδρυμα όσο καλό και να είναι, ότι εφόδια και να δίνει στα παιδιά που φιλοξενεί , δεν θα είναι ποτέ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!

Τα παιδιά πρέπει και χρειάζονται να ζουν σε ένα οικογενειακό και ασφαλές περιβάλλον.

Θα κάνουμε λοιπόν δράσεις και εκδηλώσεις όπου θα ενημερώσουμε όλες αυτές τις οικογένειες που θέλουν να γίνουν ανάδοχοι γονείς ή ακόμα και να υιοθετήσουν παιδιά, ότι πλέον η διαδικασία έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Ταυτόχρονα όμως το μεγάλο στοίχημα θα είναι να πείσουμε νέες οικογένειες που δεν σκέφτονταν ποτέ την αναδοχή και τεκνουιοθεσία να ανακαλύψουν τα συναισθήματα που θα γεννηθούν από μία τέτοια πράξη και να κάνουν το βήμα αυτό.

Σίγουρα είναι ένα δύσκολο εγχείρημα αυτό που θέλουμε να κάνουμε και κάθε βοήθεια θα είναι απαραίτητη είτε αυτή προέρχεται από του τοπικούς παράγοντες του τόπους μας είτε από τους απλούς πολίτες μέσα από τον εθελοντισμό.

Σας ευχαριστώ πολύ ξανά όλους που ήρθατε εδώ και ελπίζω στην δική σας συνεργασία για την προώθηση του έργου μας».

Το νέο Δ.Σ. του Κέντρου Κοινωνικής Πρόνοιας αποτελούν:

Ο Ιωάννης Παρδάλης του Σωτηρίου, οικονομολόγος, ως Πρόεδρος, με αναπληρώτρια την Σοφία Σελεμίδου του Αναστασίου, φιλόλογο.
Ο Χρήστος Ευθυμιάδης του Καλλίνικου, δικηγόρος, ως Αντιπρόεδρος Α, με αναπληρωτή τον Ιωάννη Κεχαγιά του Ανδρέα, εκπαιδευτικό.
Ο Παναγιώτης Νόνας του Στέργιου, ελεύθερος επαγγελματίας, ως Αντιπρόεδρος Β, με αναπληρώτρια την Σοφία Αλεξίου του Παναγιώτη, βρεφονηπιοκόμο.
Ο Νικόλαος Μιχαηλίδης του Παντελή, εκπαιδευτικός, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Ευάγγελο Σουμελίδη του Στυλιανού, ελεύθερο επαγγελματία.
Η Πασχαλίνα Βράντση του Ζήση, φιλόλογος, ως τακτικό μέλος, με αναπληρωτή τον Πετίδη Κωνσταντίνο του Ιορδάνη, ιδιωτικό υπάλληλο.
 Η Σιδηροπούλου Αγνή του Δημητρίου, εκπρόσωπος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Μαστρογιάννη Ελένη του Ηλία, ομοίως.
Ο Σιέκρης Αλέξανδρος του Ανδρέα, εκπρόσωπος των εργαζομένων του Κέντρου, ως τακτικό μέλος, με αναπληρώτρια την Τραϊανοπούλου Βασιλική του Δημητρίου, ομοίως.
Η θητεία των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου ορίζεται για 3 χρόνια, από 29.12.2019.