ΦΛΩΡΙΝΑ Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αμυνταίου για το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αμυνταίου για το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ

.

.

Τετάρτη, 4 Δεκεμβρίου 2019

Ευχαριστήριο μήνυμα του Συλλόγου Καρκινοπαθών Αμυνταίου για το χριστουγεννιάτικο μπαζάρ

Αποτέλεσμα εικόνας για χριστουγεννιάτικο μπαζάρΘα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλες και όλους εσάς που και φέτος ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα μας και συμμετείχατε στο φιλανθρωπικό μπαζάρ που διοργανώσαμε! Η προσέλευση του κόσμου ήταν συγκινητική όπως και η προσφορά αγάπης που δεχτήκαμε.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑΕυχαριστούμε την εταιρεία “in art” όπως και  τους ιδιοκτήτες  καταστημάτων Τζήγα Αμπατζίδου Γιάννα, Αγλαία Κατριλιώτη, Τζέλη Αναστάσιο, Παρθένα (Μπέμπα) Μωυσιάδου, Κυριακόπουλο Κωνσταντίνο, Παρθένα – Ηλία  Γεωργιάδη, Θεοδοσιάδη Πρόδρομο, τις «Ελπίδες Χάντμπολ»  για τις δωρεές  τους, το café bar «Social» για τον εξοπλισμό, τους εθελοντές  Μαρία Οικονομίδου, Ιωάννα Γιαγκούλη, Ντίνα Κίκα, Έφη- Τάσο Παλιό, Φρόσω Λιάκου, Λίτσα Τοπάλη για την  πολύτιμη βοήθεια.
Τέλος ευχαριστούμε τον Δήμο Αμυνταίου για την υλικοτεχνική υποστήριξη και ιδιαίτερα τον Αντιδήμαρχο Αμυνταίου κ. Τρύφων Γεώργου για την αμέριστη βοήθεια κατά την προετοιμασία της εκδήλωσης.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Χατζής