ΦΛΩΡΙΝΑ Η προβολή της ταινίας «Παύλος Μελάς» στη Φλώρινα-Βίντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Η προβολή της ταινίας «Παύλος Μελάς» στη Φλώρινα-Βίντεο,φώτο

.

.

Σάββατο, 9 Νοεμβρίου 2019

Η προβολή της ταινίας «Παύλος Μελάς» στη Φλώρινα-Βίντεο,φώτο

Η προβολή της ταινίας «Παύλος Μελάς» στη ΦλώριναΣτην κατάμεστη αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Φλώρινας προβλήθηκε χθες βράδυ, ανήμερα της επετείου των ελευθερίων της πόλης, η ταινία «Παύλος Μελάς».


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Μάλιστα ήταν τέτοια η προσέλευση του κόσμου, ώστε οι διοργανωτές ανακοίνωσαν πως θα υπάρξει και άλλη μία προβολή σήμερα, Σάββατο, στις 7 το απόγευμα.
Την ταινία προλόγισαν ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας Aρχ. Ειρηναίος Χατζηεφραιμίδης και η νομικός Αριάδνη Νούκα, με συντονιστή τον φιλόλογο Δημήτριο Παπαδόπουλο, ενώ χαιρετισμό απηύθυνε ο πρωταγωνιστής της ταινίας Λάκης Κομνηνός.

Την προβολή διοργάνωσαν ο δήμος Φλώρινας και το σωματείο «Ευνομία» με συνδιοργανωτές: την Περιφερειακή Ενότητα Φλώρινας, την Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, την Λέσχη Πολιτισμού Φλώρινας, την Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας, το Λύκειο Ελληνίδων Φλώρινας, τον Φ.Σ.Φ. “Ο Αριστοτέλης” και το Αρχείον Πολιτισμού.

Η προβολή της ταινίας «Παύλος Μελάς» στη Φλώρινα