ΦΛΩΡΙΝΑ Απάντηση της δημοτικής αρχής Φλώρινας στη δημοτική παράταξη «Ενότητα – Συνεργασία» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Απάντηση της δημοτικής αρχής Φλώρινας στη δημοτική παράταξη «Ενότητα – Συνεργασία»

.

.

Τρίτη, 5 Νοεμβρίου 2019

Απάντηση της δημοτικής αρχής Φλώρινας στη δημοτική παράταξη «Ενότητα – Συνεργασία»

Απάντηση της δημοτικής αρχής Φλώρινας στη δημοτική παράταξη «Ενότητα – Συνεργασία»Δυστυχώς οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της παράταξης της μειοψηφίας «Ενότητα –Συνεργασία» δεν έχουν διδαχτεί τίποτα από το παρελθόν.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Προσπαθώντας να δημιουργήσουν εντυπώσεις, για εσωτερική κατανάλωση, και προσβλέποντας σε μια μελλοντική διάδοχη κατάσταση του συνδυασμού τους, επιδίδονται διαρκώς σε ήδη απαντημένες ερωτήσεις, μη παρακολουθώντας τα δρώμενα στην πόλη της Φλώρινας και τις Κοινότητες του Δήμου μας

Για την παρουσία μεταναστών στην περιοχή μας ο Δήμαρχος Φλώρινας απάντησε στην πρώτη συνεδρίαση ότι τέτοιο ζήτημα δεν έχει τεθεί μέχρι σήμερα και δεν χρειάζεται να ανησυχούμε τους συμπολίτες μας. Όταν και όποτε τεθεί, το Δημοτικό Συμβούλιο θα συνεδριάσει και θα πάρει αποφάσεις, αφού προηγουμένως αποφανθούν οι τοπικές κοινωνίες.

Όσο για την εκλογή των εκπροσώπων στην ΠΕΔ, γνωρίζουμε στον καθένα και την καθεμιά ότι η παράταξη μας λειτουργεί δημοκρατικά και δεν φιμώνει την ελεύθερη έκφραση και βούληση.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά το σύστημα κατανομής των εδρών μας αφαίρεσε μία έδρα προκειμένου να ενισχυθεί η μειοψηφία. Η παράταξη μας με 20 ψήφους εξέλεξε 4 αντιπροσώπους για την ΠΕΔ και η παράταξη «Ενότητα-Συνεργασία» με 11 ψήφους 3.

Το ίδιο συνέβη και στην κατανομή των εδρών στους Δημοτικούς Συμβούλους. Στον πρώην Δήμο Περάσματος υποψήφιος μας με 956 ψήφους, 4ος κατά σειρά σε ψήφους στο σύνολο των υποψηφίων του Δήμου Φλώρινας, δεν εξελέγη ενώ εξελέγησαν δημοτικοί σύμβουλοι με  λιγότερες ψήφους.

Στα θετικά της μείζονος μειοψηφίας είναι το γεγονός ότι ενστερνίζεται και προωθεί προτάσεις του προγράμματος σύγκλισης της παράταξης του κ. Δημάρχου. Κι αυτό πρέπει να της το αναγνωρίσουμε.