ΦΛΩΡΙΝΑ Με την πρέπουσα ευλάβεια και τη μαζική συμμετοχή πιστών έγινε στη Δροσοπηγή η υποδοχή τμήματος του ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως του Θαυματουργού, από την Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Με την πρέπουσα ευλάβεια και τη μαζική συμμετοχή πιστών έγινε στη Δροσοπηγή η υποδοχή τμήματος του ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως του Θαυματουργού, από την Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς.

.

.

Τετάρτη, 13 Νοεμβρίου 2019

Με την πρέπουσα ευλάβεια και τη μαζική συμμετοχή πιστών έγινε στη Δροσοπηγή η υποδοχή τμήματος του ιερού λειψάνου του Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως του Θαυματουργού, από την Ιερά Μητρόπολη Καστοριάς.

Το άγιο λείψανο συνόδευε ο π. Πασχάλης Μουτζίκης, προϊστάμενος του ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Καστοριάς. Η υποδοχή έγινε στην είσοδο του χωριού και μέσω πομπής, με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής του δήμου Φλώρινας, έφτασε στον Ιερό Ναό Αγίας Τριάδος, όπου θα παραμείνει μέχρι την Κυριακή 17 Νοεμβρίου (τις ημέρες αυτές ο Ναός θα παραμένει ανοιχτός μέχρι τις 9.00 μ.μ.).ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Παρόντες στην υποδοχή του λειψάνου, μεταξύ άλλων, ο πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Φλώρινας Μιχάλης Χάτζιος, οι αντιδήμαρχοι Φλώρινας Ηλίας Μούλελης και Κώστας Βασιλείου, ο πρόεδρος της κοινότητας Δροσοπηγής Μιχάλης Μάρου και ο πρόεδρος της κοινότητας Κέλλης Αθανάσιος Τάσκας.