ΦΛΩΡΙΝΑ Κυπελλούχος Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. ο Αριστοτέλης Φλώρινας! - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Κυπελλούχος Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. ο Αριστοτέλης Φλώρινας!

.

.

Τρίτη, 19 Νοεμβρίου 2019

Κυπελλούχος Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. ο Αριστοτέλης Φλώρινας!

Κυπελλούχος Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. ο Αριστοτέλης Φλώρινας!
Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2019, στο γεμάτο από φίλαθλο κόσμο Δ.Α.Κ. Κοζάνης «Ι. Σκαρκαλάς», αναμετρήθηκαν ο Γ.Σ.Κ. Λασσάνης Κοζάνης και  ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ Φλώρινας στον τελικό του Κυπέλλου της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. που διοργανώνεται στη μνήμη του Νίκου Ακουμιανάκη.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Η ομάδα της Κοζάνης αντιστάθηκε στα δύο πρώτα δεκάλεπτα στην ανώτερη ομάδα του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ, ο οποίος όμως δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον αντίπαλό του. Στα τελευταία λεπτά της δεύτερης περιόδου η ομάδα του Μάκη Καλανταρίδης ανέβασε την απόδοσή της και από εκείνο το σημείο και έπειτα ξεκαθάρισε η υπόθεση της νίκης.
Στην πρώτη περίοδο η ομάδα μας ξεκίνησε δυνατά το παιχνίδι, αλλά ο Λασσάνης κατάφερε να αντιδράσει μειώνοντας το σε βάρος του σκορ στο τέλος του δεκαλέπτου σε 16-20. Στη δεύτερη περίοδο ο Λασσάνης δείχνοντας περισσότερη συγκέντρωση κατάφερε να ισοφαρίσει το σκορ (35-35), αλλά από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες μας ξεκινώντας από την πίεση στην άμυνα και βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητά τους στην επίθεση τελείωσαν το πρώτο ημίχρονο με διαφορά 9 πόντων (35–44). Στην τρίτη περίοδο η διαφορά ανέβηκε στους 22 πόντους (50–72) καθώς συνεχίστηκε η καλή απόδοση των παικτών του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ οι οποίοι έκαναν επιμέρους σκορ περιόδου 15–28. Έτσι, και οι δύο προπονητές την τέταρτη περίοδο χρησιμοποίησαν όλους τους αθλητές που είχαν στον πάγκο τους καθώς το υπόλοιπο του αγώνα είχε διαδικαστικό χαρακτήρα. Τελικό σκορ 61-87 υπέρ του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ Φλώρινας.
Ακολούθησε η απονομή του κυπέλλου στον αρχηγό της ομάδας μας, Αντώνη Βίτκα που μαζί με τον Χρήστο Βασιλείου σήκωσαν το Κύπελλο της Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ. για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου.

Διαιτητές: Παφίλης | Κατωτικίδης | Τσιαπλής

Δεκάλεπτα: 16-20 (10’), 35-44 (20’), 50-72(30’), 61-87(40΄)

Γ.Σ.Κ. Λασσάνης Κοζάνης (Πατσώνας Γιώργος): Πάπιστας 13(1), Ελευθερίου 2, Κωτούλας 1, Μπάμπος, Σταυρόπουλος 9(2), Μαδίκας 7(1), Κωνσταντινίδης 13(2), Νικητάκης, Λαμπρόπουλος 4(1), Πλιάκης 2, Αντωνιάδης 6, Γλυκόπουλος 4
Αριστοτέλης Φλώρινας Β.C. (Καλανταρίδης Μάκης): Τσιώγκας 13(2), Τσιάμης 6(1), Παπαγρηγορίου 14, Γκόνος 11(2), Γκουτζιομήτρος 16(1), Μαυρίδης, Σαββίδης 11(1), Βίτκας 7, Παπαδόπουλος, Καραδήσογλου 3, Μήλλιος, Βασιλείου 6