ΦΛΩΡΙΝΑ Στο δήμο Πρεσπών οι εργασίες της 3ης συνάντησης του έργου Net Metering - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Στο δήμο Πρεσπών οι εργασίες της 3ης συνάντησης του έργου Net Metering

.

.

Παρασκευή, 29 Νοεμβρίου 2019

Στο δήμο Πρεσπών οι εργασίες της 3ης συνάντησης του έργου Net Metering

Στο δήμο Πρεσπών οι εργασίες της 3ης συνάντησης του έργου Net Metering
Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της 3ης Συνάντησης (3rd NETMETERING project Meeting) του Ευρωπαϊκού Συγχρηματοδοτούμενου έργου NETMETERING στο πλαίσιο του Προγράμματος “Διασυνοριακής Συνεργασίας Ελλάδα –Αλβανία2014-2020”, που διοργάνωσε ο Δήμος Πρεσπών, την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2019, στο Δημαρχείο Πρεσπών.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Το έργο,με ακρωνύμιο NETMETERING και πλήρη τίτλο: “Ενσωμάτωση Φωτοβολταϊκών Σταθμών για Ιδιοκατανάλωση με τη Μέθοδο του Ενεργειακού Συμψηφισμού σε Δημοτικά Κτίρια/Εγκαταστάσεις Αντλιοστασίων και Ενεργειακή Αναβάθμιση Οδοφωτισμού & Δημοτικών Υποδομών μέσω Αντικατάστασης Συμβατικών Λαμπτήρων με φωτιστικά LED”, έχει ως βασικό στόχο την υλοποίηση φωτοβολταϊκών εγκαταστάσεων σύμφωνα με το καθεστώς λειτουργίας του ενεργειακού συμψηφισμού (netmetering) σε κτίρια και υποδομές σε Ελλάδα και Αλβανία.

Ένα ακόμα όφελος από την υλοποίηση του έργου NETMETERING,θα είναι η μεταφορά τεχνογνωσίας μεταξύ των δύο χωρών και ιδιαίτερα από την Ελλάδα στην Αλβανία για το αντικείμενο της υιοθέτησης και υλοποίησης του NetMetering. Στην 3ηΣυνάντηση του έργου NETMETERING, εκτός από αντιπροσωπεία και συνεργάτες του Δήμου Πρεσπών, συμμετείχαν εκπρόσωποι της Εταιρείας Προστασίας Πρεσπών. Δυστυχώς η Συνάντηση πραγματοποιήθηκε χωρίς τους Αλβανούς Εταίρους και συνεργάτες μας λόγω των τραγικών γεγονότων στην γειτονική χώρα. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους!

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΡΕΣΠΩΝ

ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΠΑΣΧΑΛΙΔΗΣ