ΦΛΩΡΙΝΑ Ημερίδα του 1ου ΕΠΑ.Λ Φλώρινας με τίτλο «Επαγγελματική Εκπαίδευση, Χαρακτηριστικά και Προοπτικές- Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ» - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ημερίδα του 1ου ΕΠΑ.Λ Φλώρινας με τίτλο «Επαγγελματική Εκπαίδευση, Χαρακτηριστικά και Προοπτικές- Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ»

.

.

Πέμπτη, 14 Νοεμβρίου 2019

Ημερίδα του 1ου ΕΠΑ.Λ Φλώρινας με τίτλο «Επαγγελματική Εκπαίδευση, Χαρακτηριστικά και Προοπτικές- Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ»

Πρόσκληση σε ημερίδα του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας
Πρόσκληση σε ημερίδα του 1ου ΕΠΑΛ Φλώρινας
Το 1ο ΕΠΑ.Λ. Φλώρινας  σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την Ημερίδα με θέμα:  «Επαγγελματική Εκπαίδευση, Χαρακτηριστικά και Προοπτικές -Μια Νέα Αρχή στα ΕΠΑ.Λ».  που θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη 19  Νοεμβρίου  2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του  Ξενοδοχείου  « Φαίδων », με κεντρικό ομιλητή τον  κ. Σπύρο Παπαχαρίση Υπεύθυνο του ΚΕΣΥ Φλώρινας σε θέματα Συμβουλευτικής στον Επαγγελματικό Προσανατολισμό και ώρα  έναρξης   18:00.
Η Ημερίδα απευθύνεται σε:

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
γονείς που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές δυνατότητες που προσφέρονται στους μαθητές  των Επαγγελματικών Λυκείων.
μαθητές/-τριες των Γυμνασίων, της Α’ τάξης Γενικού Λυκείου καθώς και σε αποφοίτους Επαγγελματικών Λυκείων και Γενικών Λυκείων.
μαθητές /-τριες Επαγγελματικού  Λυκείου
στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.