ΦΛΩΡΙΝΑ Χάλκινο Μετάλλιο ο Σωτήρης Γεροσίδερης στο Euro Cup -14! » - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Χάλκινο Μετάλλιο ο Σωτήρης Γεροσίδερης στο Euro Cup -14! »

.

.

Τρίτη, 22 Οκτωβρίου 2019

Χάλκινο Μετάλλιο ο Σωτήρης Γεροσίδερης στο Euro Cup -14! »

Εντυπωσίασε ο Σωτήρης Γεροσίδερης με την εμφάνισή του στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -14 χρονών στο ξίφος ασκήσεως EURO CUP το οποίο διεξήχθη την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στο Περίπτερο 4 της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Νικητής ήταν ο αθλητής  DIJKSTRA Michael από την Ολλανδία.
Στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ξίφους Ασκήσεως -17 χρονών HELEXPO CUP στο ατομικό ο Δημήτρης Σαχινίδης κατέκτησε την 40η θέση και ο Δημήτρης Μοσχόπουλος την 42η θέση.
Στο ομαδικό ο ΟΞΙΦ κατέκτησε την 12η θέση .
Στους Αγώνες συμμετείχαν συνολικά 191 αθλητές και αθλήτριες και 29 ομάδες από 22 χώρες.
Την οργάνωση του HELEXPO CUP και EURO CUP ανέλαβε και εκτέλεσε ο Όμιλος Ξιφασκίας Φλώρινας με το Πρόγραμμά του Stand & Fence.
Το επόμενο Σ/Κ ο ΟΞΙΦ συμμετέχει με 18μελή αποστολή στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο -17 στο Κλάγκενφουρτ της Αυστρίας στο οποίο θα δώσουν το παρόν 400 ξιφομάχοι από 32 χώρες.
Τέλος, το 2ήμερο 2-3 Νοεμβρίου ο ΟΞΙΦ διοργανώνει το 1ο Πανελλήνιο Κύπελλο Σπάθης -17/-13/-10 ετών στην Πτολεμαΐδα σε συνεργασία με τον Σύλλογο Ωρίων. Στους Αγώνες προβλέπεται να συμμετέχουν περισσότεροι από 200 αθλητές και αθλήτριες.


Από το Δ.Σ.