ΦΛΩΡΙΝΑ Ιερά Αγρυπνία εις τον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ιερά Αγρυπνία εις τον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου

.

.

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019

Ιερά Αγρυπνία εις τον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου

Αποτέλεσμα εικόνας για Ιερά Αγρυπνία εις τον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου πόλεως ΦλωρίνηςΦέρομε εις γνώσιν των πιστών και φιλακόλουθων  χριστιανών της , ότι την Τρίτη  22  Οκτωβρίου θα τελεσθεί Ιερά Αγρυπνία εις τον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου πόλεως Φλωρίνης, επί τη εορτή της μνήμης του Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου (23/10). Κατά την Ι. αγρυπνία, θα τελέσουμε την  Θ. Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου, που είναι η αρχαιότερη Θ. Λειτουργία, σύμφωνα με το τυπικό αυτής.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Επειδή η Θ. Λειτουργία του Αγίου Ιακώβου τελείται μία φορά τον  χρόνο, κατά την εορτή του Αγίου, και είναι δύσκολο να την παρακολουθήσουν και οι εργαζόμενοι χριστιανοί, τους παρέχουμε την δυνατότητα αυτή. 
Η κοινή συμπροσευχή των πιστών χριστιανών στις αγρυπνίες, στη γαλήνη και την ησυχία της νύκτας, αποτελεί την καλύτερη ευκαιρία να συνομιλήσουν με τον Παντοδύναμο και  Πανάγαθο Θεό και Πατέρα μας. Δεν πρέπει να αγνοούνται τέτοιες  ευλογημένες ευκαιρίες.
Η Ι. αγρυπνία θα αρχίσει στις 8 το βράδυ της  Τρίτης και θα τελειώσει περίπου την 1η πρωϊνή .
Συνιστώμεν στους πιστούς να ετοιμασθούν και να συμμετάσχουν στη Θεία Κοινωνία.
Φλώρινα  19/10/2019
Ο ΕΦΗΜΕΡΙΟΣ ΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΝΑΟΥ
π. ΣΩΤΗΡΙΟΣ ΠΑΡΔΑΛΗΣ
ΠΡΩΤΟΠΡΕΣΒΥΤΕΡΟΣ