ΦΛΩΡΙΝΑ Ανακοίνωση χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης σε νιόπαντρα ζευγάρια - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ανακοίνωση χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης σε νιόπαντρα ζευγάρια

.

.

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019

Ανακοίνωση χορήγησης οικονομικής ενίσχυσης σε νιόπαντρα ζευγάρια

Αποτέλεσμα εικόνας για Σύνδεσμος Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ»Ο Σύνδεσμος Μοναστηριωτών και των Πέριξ εν Φλωρίνη «Η ΕΛΠΙΣ» ανακοινώνει τη χορήγηση οικονομικής ενίσχυσης σε ζευγάρια που κατάγονται από το Μοναστήρι της ΠΓΔΜ.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σωτήρης Θ. Βόσδου
Ο Γ. Γραμματέας
Μιχάλης Ε. Χάτζιος

Το Ίδρυμα Δημητρίου Δ. Ιωαννίδου Σιατιστέως θα χορηγήσει οικονομική ενίσχυση, λόγω γάμου, σε δεκαέξι (16) νέους ή νέες, που κατάγονται από τη Σιάτιστα και σε οκτώ (8) νέους ή νέες, ελληνικής υπηκοότητας, που κατάγονται από το Μοναστήρι της ΠΓΔΜ (πρώην Σερβίας), οικονομικά αδυνάτους, ηλικίας όχι μεγαλύτερης των 35 ετών, που τέλεσαν το γάμο τους κατά το έτος 2018.

Η οικονομική ενίσχυση ανέρχεται στο ποσό των τριακοσίων είκοσι πέντε ευρώ (325,00 €) για τον/την καθένα/μία.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να αποστείλουν αίτηση με τα απαιτούμενα δικαιολογητικά – όπως αυτά ορίζονται από το σχετικό άρθρο του Οργανισμού του Ιδρύματος, που βρίσκεται αναρτημένο στα γραφεία του Ιδρύματος και που αναφέρονται στην αναλυτική προκήρυξη στη Δ.Ε. του Ιδρύματος, μέσα σε προθεσμία (60) ημερών από τη τελευταία δημοσίευση της παρούσης στον τύπο, με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση, ΙΔΡΥΜΑ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΣΙΑΤΙΣΤΕΩΣ, Π. Παπαγεωργίου4, Θεσσαλονίκη, 546 35.

(πληροφορίες: τηλ. 2310260203 και 6978677894)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΙΩΑΝΝΗΣ ΣΦΕΝΔΟΝΗΣ