ΦΛΩΡΙΝΑ Με μεγάλη επιτυχία η ορειβατική πορεία Φ.Ο.Ο.Φ. & Φ.Ο.Ο. Κουφαλίων - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Με μεγάλη επιτυχία η ορειβατική πορεία Φ.Ο.Ο.Φ. & Φ.Ο.Ο. Κουφαλίων

.

.

Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019

Με μεγάλη επιτυχία η ορειβατική πορεία Φ.Ο.Ο.Φ. & Φ.Ο.Ο. Κουφαλίων

Με πολύ ενδιαφέρον και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε η κοινή ορειβατική πορεία στις 13 Οκτωβρίου 2019 με τον φίλο ορειβατικό σύλλογο Φ.Ο.Ο. Κουφαλίων  .

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Στην διαδρομή   Δροσοπηγή - Νυμφαίο συμμετείχαν 16 ορειβάτες από την Φλώρινα και 28 από τα Κουφάλια.
Με καταπληκτική μέρα και σε ειδυλλιακό τοπίο απόλαυσαν όλοι την διαδρομή.
Στην διάρκεια της πορείας- μιας και το επέβαλε η μέρα εορτασμού  του Μακεδονικού Αγώνα- στον  παλιό οικισμό της  Δροσοπηγής  ( Μπελκαμένη), ο καθηγητής Εικαστικών του Παν. Δυτικής Μακεδονίας, μέλος του συλλόγου και με καταγωγή από το ομώνυμο χωριό, Νικόλαος Ταμουτσέλης, σε μια μοναδική βιωματική ενημέρωση, από το ‘’θέατρο’’ του Μακεδονικού Αγώνα, συγκίνησε τους συμμετέχοντες  με την αφήγηση του.
Ο  Φ.Ο.Ο.Φ. ευχαριστεί όλους τους ορειβάτες που πήραν μέρος  στην εκδήλωση και υπόσχεται ότι θα οργανώσει και στο μέλλον παρόμοιες  εκδηλώσεις,  που αναδεικνύουν την ομορφιά του τόπου μας και  συμβάλουν στην  ανάπτυξη του ορειβατικού τουρισμού. Για το Δ.Σ.
 Η Πρόεδρος Ο Γ. Γραμματέας

           Ρόζα Βαλίνα Ρούφας Κοσμάς