ΦΛΩΡΙΝΑ Βόλεϊ: Ήττα στην Πρεμιέρα για τον Αριστέα - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Βόλεϊ: Ήττα στην Πρεμιέρα για τον Αριστέα

.

.

Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου 2019

Βόλεϊ: Ήττα στην Πρεμιέρα για τον Αριστέα

Με το αριστερό μπήκε στα ηλικιακά πρωταθλήματα της ΕΣΠΕΜ ο Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου, αντιμετωπίζοντας δύο παραδοσιακές δυνάμεις του χώρου. Οι Νεάνιδες ηττήθηκαν χθες Κυριακή (6/10) στην Κοζάνη από τους Πάνθηρες με 3-0, σκορ με το οποίο ηττήθηκαν και οι Κορασίδες το Σάββατο (5/10) στο Αμύνταιο από την ΑΠ. Καστοριάς.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Στην πρώτη χρονικά αναμέτρηση, οι κορασίδες (με εξαίρεση το δεύτερο σετ) δεν προέβαλαν ιδιαίτερη αντίσταση απέναντι στην ΑΠ Καστοριάς. Οι φιλοξενούμενες εκμεταλλευόμενες το πλεονέκτημα τους κοντά στο φιλέ, έπαιρναν εύκολα πόντους, εν αντιθέσει με τις πράσινες που χρειάζονταν δεύτερες και τρίτες επιθέσεις, προκειμένου να φτάσουν στον ίδιο στόχο.
Ίδια περίπου η εικόνα και στην Κυριακάτικη αναμέτρηση των Νεανίδων, καθώς δεν κατόρθωσαν να εξουδετερώσουν τα επιθετικά ατού των γηπεδούχων, που οικοδομούσαν από νωρίς διαφορές ασφαλείας, μετατρέποντας τη αναμέτρηση σε τυπική διαδικασία.

Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου 0-3 ΑΠ Καστοριάς
Διαιτητές: Παπαδοπούλου - Γεωργίτσας
Σετ: 10-25, 18-25, 9-25
Αριστέας Φιλώτα – Αμυνταίου (Β. Ακριτίδης): Γιώβη, Κατσουπάκη Μ., Κερασίδου, Χαραλαμπίδου (L), Καπετανάκη, Κατσουπάκη Ε., Λαζαρίδου.
ΑΠ Καστοριάς (Ε. Φωτόπουλος): Χαλιβίδου, Φωτοπούλου, Καταραχιά, Καλαφάτη, Κοκκαλενίδου Ε., Κοκκαλενίδου Μ., Μακρίδου, Μασιάκου.

Πάνθηρες Κοζάνης 3-0 Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου
Διαιτητές: Γκλούμπου-Καρανίκα
Σετ: 25-13, 25-10, 25-7
Πάνθηρες  Κοζάνης (Κ. Παπακυπαρίου): Κουτσούκιου (L), Τσιώνη (L), Νάνου, Σαμαρά, Παπαθανασίου, Κουτσιάνου, Παναγιωτίδου, Προδρομίδου, Μίχου, Γεωργάκα, Φωλίνα, Γιαννάκη.
Αριστέας Φιλώτα-Αμυνταίου (Β. Ακριτίδης): Κερασίδου, Γιώβη, Κατσουπάκη Μ. Κατσουπάκη Ε. Δεληδιαμαντή, Καπετανάκη, Λαζαρίδου, Χαραλαμπίδου (L).