ΦΛΩΡΙΝΑ Όχι στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, πρασίνου των δήμων - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Όχι στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, πρασίνου των δήμων

.

.

Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου 2019

Όχι στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού, πρασίνου των δήμων

Αποτέλεσμα εικόνας για υπηρεσιών καθαριότηταςΗ Διοίκηση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Φλώρινας δηλώνει την πλήρη και κατηγορηματική αντίθεσή της στην ιδιωτικοποίηση των υπηρεσιών Καθαριότητας, Ηλεκτροφωτισμού και Πρασίνου των Δήμων.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Το νέο νομοσχέδιο ανοίγει την κερκοπόρτα χιλιάδων απολύσεων συμβασιούχων στις υπηρεσίες αυτές, αφού είναι βέβαιο ότι για τη συντριπτική πλειοψηφία των δημοτικών αρχών θα είναι… πολύ «βολικό» το «αλισβερίσι» με τους εργολάβους.

Φθηνό εργατικό δυναμικό, εύκολες προσλήψεις-ρουσφέτια από την πίσω πόρτα, με εύκολη τη διαδικασία ανακύκλωσης εργαζομένων μέσω των εργολαβικών εταιρειών.

Η επίμαχη διάταξη του νομοσχεδίου πρέπει να αποσυρθεί άμεσα, προκειμένου οι προσλήψεις προσωπικού να καλυφθούν με μόνιμο προσωπικό, ιδιαίτερα στις ανταποδοτικές και κοινωνικές υπηρεσίες των ΟΤΑ, το οποίο ήδη απασχολείται επί σειρά ετών με καθεστώς ομηρείας και ανασφάλειας.