ΦΛΩΡΙΝΑ Εκδήλωση για την τρίτη ηλικία από τον πολιτιστικό σύλλογο «Νέοι Ορίζοντες» Σιταριάς - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Εκδήλωση για την τρίτη ηλικία από τον πολιτιστικό σύλλογο «Νέοι Ορίζοντες» Σιταριάς

.

.

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2019

Εκδήλωση για την τρίτη ηλικία από τον πολιτιστικό σύλλογο «Νέοι Ορίζοντες» Σιταριάς

Εκδήλωση αφιερωμένη στην τρίτη ηλικία διοργάνωσε για άλλη μια χρονιά ο πολιτιστικός σύλλογος «Νέοι Ορίζοντες» Σιταριάς, στην αίθουσα της κοινότητας.ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Στόχος και αυτής της εκδήλωσης η ενημέρωση ενός ευρύτερου κοινού, ανθρώπων της τρίτης ηλικίας αλλά και νεότερων, για βασικά ζητήματα υγείας.

Όπως τονίστηκε από τα μέλη του συλλόγου «το ενδιαφέρον μας είναι στραμμένο στα άτομα της τρίτης ηλικίας, τα οποία είναι παραμελημένα από την κοινωνία και τον κρατικό μηχανισμό. Έτσι βασικός μας στόχος είναι να τους προσφέρουμε απλόχερα την προσοχή που τους αξίζει».

Το Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου θέλει να εκφράσει τις πιο θερμές του ευχαριστίες προς τιν ιατρό – νεφρολόγο κα Ειρήνη Βασίλειου που στάθηκε αγωγός σε αυτήν την προσπάθεια ενημέρωσης και ήταν κεντρική ομιλήτρια της εκδήλωσης.