ΦΛΩΡΙΝΑ Ξανά στην κορυφή η Βούλα Λαδοπούλου και ο Γιάννης Γεωργάκης - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ξανά στην κορυφή η Βούλα Λαδοπούλου και ο Γιάννης Γεωργάκης

.

.

Τρίτη, 1 Οκτωβρίου 2019

Ξανά στην κορυφή η Βούλα Λαδοπούλου και ο Γιάννης Γεωργάκης

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία στις 27-29/9/2019, ο Διεθνής αγώνας Roller ski & Κύπελλο Ελλάδος στην Ημαθία. Με την συμμετοχή αθλητών από 3 κράτη, πραγματοποιήθηκαν αρχικά οι αγώνες στην πόλη της Βέροιας και κατόπιν της Νάουσας, με διοργανωτές τον ΣΧΟ Βεροίας, τον ΕΟΣ Νάουσας, και την ΕΟΧΑ
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Στον Διεθνή αγώνα αθλοθετήθηκαν αγωνίσματα 12/10km, 6/5km, 2.5km, 1,5km, 600m τις 3  ημέρες των αγώνων. Στο βάθρο των νικητών στον Διεθνή αγώνα, ανέβηκαν αθλητές και αθλήτριες  από την Σερβία και την Ελλάδα και την Ν.Μακεδονία, ενώ ξεχώρισε ξανά με την επίδοσή της η Ελληνίδα αθλήτρια του ΑΟΦ Λαδοπούλου Βούλα, που κατέκτησε 1 χρυσό και 1 αργυρό μετάλλιο σε δύο αγωνίσματα. Στην 2η θέση στους παίδες πλασαρίστηκε ο Ροσενλής Βασίλης και στην τρίτη ο Στεργίου Θωμάς.

Στους αγώνες  Κυπέλλου Ελλάδος οι αθλητές που ΑΟΦ που μπήκαν στην τριάδα ήταν η Λαδοπούλου Παρασκευή (1η-1η θέση), Αντωνιαδης Άγγελος (2η-2η θέση), Τίτα Νεφέλη (3η-3η θέση), Ροσενλής Βασίλης (2η-3η θέση), Στεργίου Θωμάς (3η-2η θέση). Στην κατηγορία Παμπαίδων,  στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου, ανέβηκε ξανά ο Ιωάννης Γεωργάκης (1η θέση), ενω την δεύτερη θέση κέρδισε ξανά ο Βέλλιος Αλέξανδρος. Στην κατηγορία Πανκορασίδων, στην δεύτερη θέση αρκέστηκε η Χριστίνα Ρόζα χάνοντας για λίγο το χρυσό.

Ο ΑΟΦ έλαβε μέρος με 28 αθλητες του: ΛΥΚΟΥΔΗΣ ΑΘ, ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡ, ΣΙΕΚΡΗΣ ΕΥΑΓΓ, ΑΝΤΩΝΙΑΔΗΣ ΑΓΓ, ΗΛΙΑΣ ΕΥΑΓΓ, ΓΑΣΤΗΣ ΑΘ, ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΑΘ, ΣΑΡΑΚΙΝΗΣ ΒΑΣ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΘ, ΡΟΣΕΝΛΗΣ ΒΑΣ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣ ΣΤΕΦ, ΠΡΟΔΡΟΜΙΔΗΣ ΑΝΤ, ΣΤΕΡΓΙΑΔΗΣ ΚΩΝ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΘΩΜ, ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΕΥΑΓΓ, ΠΑΝΙΔΗΣ ΣΑΒΒ, ΒΕΛΛΙΟΣ ΑΛ, ΓΕΩΡΓΑΚΗΣ ΙΩΑΝ, ΛΑΔΟΠΟΥΛΟΥ ΒΟΥΛ, ΤΙΤΑ ΝΕΦ, ΙΩΑΝΝΟΥ ΕΛ, ΣΑΡΑΚΙΝΗ ΕΛΕΥΘ, ΤΣΙΚΡΙΤΣΑΚΗ ΕΙΡ, ΧΡΗΣΤΟΥ ΕΜΕΛ, ΔΟΥΜΤΣΗ ΜΕΛ, ΡΟΖΑ ΧΡΙΣΤ, ΚΑΡΥΠΙΔΟΥ ΒΑΣ, ΜΟΥΛΕΛΗ ΕΛ.

Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά μας για την προσπάθεια, τη συμμετοχή και τα αποτελέσματά τους.

Τα επίσημα αποτελέσματα έχουν αναρτηθεί στο: www.fis-ski.com και στο www.eox.gr

Photos official site AOF: www.aoflor.gr

Facebook EOXA

Tο Δ.Σ.