ΦΛΩΡΙΝΑ Αγιασμός για το αντρικό τμήμα basket του Αριστοτέλη – Δείπνο διοίκησης, παικτών & τεχνικού team πριν την έναρξη του πρωταθλήματος - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Αγιασμός για το αντρικό τμήμα basket του Αριστοτέλη – Δείπνο διοίκησης, παικτών & τεχνικού team πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

.

.

Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2019

Αγιασμός για το αντρικό τμήμα basket του Αριστοτέλη – Δείπνο διοίκησης, παικτών & τεχνικού team πριν την έναρξη του πρωταθλήματος

Την Τρίτη 8 Οκτωβρίου το αντρικό τμήμα του Αριστοτέλη πραγματοποίησε τον καθιερωμένο αγιασμό του για την νέα αγωνιστική χρονιά, που βρίσκει την ομάδα του συλλόγου στο 3ο όμιλο της Γ΄ εθνικής κατηγορίας.
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Σύσσωμη η Δ.Ε. του τμήματος μετέφερε τις ευχές της στους αθλητές και προπονητές για μια σεζόν χωρίς τραυματισμούς και πολλές επιτυχίες.

Μετά το τέλος της προπόνησης τα μέλη της διοίκησης παρέθεσαν δείπνο στο αγωνιστικό τμήμα στο γνωστό μαγαζί της πόλης Rivo Αll Day Café Bar του χορηγού της ομάδας κ. Τσέκαρη Βαγγέλη, περνώντας στιγμές χαλάρωσης ενόψει της δύσκολης συνέχειας που ακολουθεί.