ΦΛΩΡΙΝΑ Πρώτος ο Τάσος Χατζηχρήστος στην 4η Ανάβαση Βλάστης - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Πρώτος ο Τάσος Χατζηχρήστος στην 4η Ανάβαση Βλάστης

.

.

Κυριακή, 6 Οκτωβρίου 2019

Πρώτος ο Τάσος Χατζηχρήστος στην 4η Ανάβαση Βλάστης

Στην 4η Ανάβαση Βλάστης έδωσε δυνατό παρών ο Φλωρινιώτης πρωταθλητής οδηγός αγώνων Τάσος Χατζηχρήστος.
Κατέλαβε την 1η θέση στην κατηγορία Ε12 με το θηριώδες BMW M3 EVO2 αποδεικνύοντας την μεγάλη αγωνιστική του ικανότητα και το υψηλό αθλητικό ήθος.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Για πολλοστή φορά τιμήθηκε ως καλύτερος τοπικός οδηγός.

Μεγάλη ηταν και η επιτυχία του Βαγγέλη Νίκκου με το Peugeot 306 s16 της ομάδας Chatzichristos Racing Team Florina στην κατηγορία Α7 καταλαμβάνοντας την 2 θέση.

Επίσης αξίζει να σημειωθεί τόσο η 2η θέση στην κατηγορία Ν2 του Δημήτρη Κεχαγιά (Α.Λ. Πτολεμαΐδας) και του πολύ καλού φίλου και πρωταθλητή δεξιοτεχνιών Ελλάδος Δημήτρη Καρατσομπαλίδη (Ο.Φ.Α.Δράμας) 3η θέση στην κατηγορία Ν2 3η θέση.
Ο πολύ καλός καιρός που επικράτησε προσέλκυσε πολλούς θεατές τόσο από Εορδαία όσο και από την ευρύτερη περιοχή σε μια άριστη διοργάνωση από την Αυτοκινητιστική Λέσχη Πτολεμαΐδας προσφέροντας σε όλους ένα όμορφο σαββατοκύριακο.
Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στην διοργανώτρια Α.Λ.Π στον πρόεδρο της Ιορδάνη Πολατίδη αλλά στο  Δ.Σ και τα μέλη της για την άψογη οργάνωση και το πραγματικά ξεχωριστό Σαββατοκύριακο που έδωσε σε όλους του αγωνιζόμενους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους μεγάλους χορηγούς που συνοδεύουν και στηρίζουν την ομάδα Chatzichristos Racing Team Florina- Polychronidis Motorsport Ptolemaida σε κάθε αγωνιστικό παρών:

ΦΩΤΟ ΕΔΩ