ΦΛΩΡΙΝΑ Πρόγραμμα εορτασμού της 107ης επετείου των ελευθερίων της κοινότητας Βεύης - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Πρόγραμμα εορτασμού της 107ης επετείου των ελευθερίων της κοινότητας Βεύης

.

.

Τετάρτη, 6 Νοεμβρίου 2019

Πρόγραμμα εορτασμού της 107ης επετείου των ελευθερίων της κοινότητας Βεύης

Πρόγραμμα εορτασμού της 107ης επετείου των ελευθερίων της κοινότητας ΒεύηςΓια τον εορτασμό της 107ης Επετείου των Ελευθερίων της Κοινότητας Βεύης κατά την 7η Νοεμβρίου 1912, καθορίζουμε τις εορταστικές εκδηλώσεις στην Κοινότητα Βεύης του Δήμου Φλώρινας, ως εξής:
ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ

Α) 6η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019, ΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ

1) ΩΡΑ 11.30 π.μ.: Ομιλίες στο Δημοτικό Σχολείο και Γυμνάσιο Βεύης από ομιλητές που θα ορισθούν από τους Δ/ντές των αντίστοιχων εκπ/κών ιδρυμάτων όλων των βαθμίδων.

2) ΩΡΑ 12.00 μ.: Προσκύνημα των Μνημείων των Ηρώων και στέψη των προτομών αυτών από τους μαθητές προσερχoμένους με επικεφαλής δασκάλους και καθηγητές.

Β) 7η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019, ΗΜΕΡΑ ΠΕΜΠΤΗ

1) Γενικός σημαιοστολισμός από το πρωί των Δημόσιων, Δημοτικών Ν.Π.Δ.Δ. και Ι.Δ. των Ιδιωτικών Καταστημάτων και Οικιών. Ο σημαιοστολισμός θα διαρκέσει μέχρι το βράδυ της Πέμπτης 07 Νοεμβρίου 2019.

2) Φωταγώγηση το βράδυ της Τετάρτης 06 και της Πέμπτης 07 Νοεμβρίου 2019 των Δημόσιων, Δημοτικών, Ν.Π.Δ.Δ. και Ι.Δ., Καταστημάτων και των κοινόχρηστων χώρων (πλατειών, οδών, κ.λ.π.).

3)  ΩΡΑ 11.00π.μ.: Επιμνημόσυνη δέηση στο Ηρώο της Κοινότητας Βεύης του Δήμου Φλώρινας.

Τελετάρχης και ομιλητής θα οριστούν με μέριμνα του κ. Διευθυντή του Γυμνασίου Βεύης. Μετά την ομιλία προσκλητήριο για τους κατοίκους της Κοινότητας Βεύης που έπεσαν για την Πίστη και την Πατρίδα.

Κατάθεση στεφάνων από τους κ.κ.:
Εκπρόσωπο της Κυβέρνησης
Δήμαρχο Φλώρινας
Βουλευτή Φλώρινας κ. Ιωάννη Αντωνιάδη
Βουλευτή Φλώρινας κα Θεοπίστη Πέρκα
Αντιπεριφερειάρχη Φλώρινας
Διοικητή του 1ου Συντάγματος Πεζικού
Αστυνομικό Διευθυντή Φλώρινας
Διοικητή Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας
Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Βεύης για την Εθνική Αντίσταση
Εκπρόσωπο Γυμνασίου Βεύης
Εκπρόσωπο Δημοτικού Σχολείου Βεύης
Εκπρόσωπο Νηπιαγωγείου Βεύης
Εκπρόσωποι άλλων φορέων
Σιγή ενός λεπτού στη Μνήμη αυτών που έπεσαν για την Πίστη και την Πατρίδα.
Εθνικός Ύμνος.
4) ΩΡΑ 11.30π.μ.: Παρέλαση μπροστά από τις Αρχές και τον Λαό της Κοινότητας των Μαθητών της Α/θμιας και Β/θμιας Εκπ/σης Βεύης.

Θα ακολουθήσει δεξίωση στην αίθουσα του ΚΠΕ Βεύης – Μελίτης.