ΦΛΩΡΙΝΑ Ρυθμική γυμναστική & zumba στην Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Ρυθμική γυμναστική & zumba στην Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας

.

.

Τρίτη, 3 Σεπτεμβρίου 2019

Ρυθμική γυμναστική & zumba στην Εύξεινο Λέσχη Φλώρινας

Ξεκίνησαν τα τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής και Zumba της Ευξείνου Λέσχης Φλώρινας και για τη φετινή σεζόν με πολύ όρεξη, κέφι και καινούριους στόχους. Τα τμήματα αφορούν ηλικίες κοριτσιών από τριών χρονών έως και ενήλικες.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


    
Φέτος λειτουργούμε με τρεις διαφορετικές αίθουσες προπόνησης στο κτίριο της Ευξείνου Λέσχης και με ένα σύστημα προπόνησης που τα παιδιά αληλλεπιδρούν μέ όλες τις προπονήτριες μαζί.

Η Εύξεινος Λέσχη Φλώρινας γίνεται πλέον αθλητικό σωματείο και της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας με επίσημη συμμετοχή σε πανελλήνιους αγώνες Ρυθμικής Γυμναστικής και πανελλήνια φεστιβάλ Γυμναστικής για Όλους και Χορογυμναστικής!

Επίσης, κάθε Ιούνιο πραγματοποιεί το μεγαλύτερο υπερθέαμα της πόλης μας, την μεγάλη αυτή επίδειξη Ρυθμικής Γυμναστικής, τα περίφημα “Πατουλίδεια”!

Επικεφαλής προπονήτρια η κα Κουσιπέτκου Φανή, καθηγήτρια Φυσικής Αγωγής & Αθλητισμού και προπονήτρια Ρυθμικής Γυμναστικής της ΕΓΟ.

Τηλέφωνο επικοινωνίας στο 6977960299.

Διεύθυνση : Μακεδονίας 1, 53100 Φλώρινα