ΦΛΩΡΙΝΑ Ευχές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ευχές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

.

.

Πέμπτη, 12 Σεπτεμβρίου 2019

Ευχές του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φλώρινας για την έναρξη της σχολικής χρονιάς

Με αφορμή την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο σύλλογος εκπαιδευτικών α΄θμιας εκπαίδευσης Φλώρινας εύχεται σε μαθητές και γονείς καλή και δημιουργική σχολική χρονιά.

Καλωσορίζει  ιδιαίτερα τους μαθητές που θα φοιτήσουν για πρώτη φορά στα νηπιαγωγεία και στα δημοτικά σχολεία της περιφέρειάς μας. Στους γονείς και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς εύχεται δύναμη, κουράγιο αλλά και μια προσπάθεια για συνεργασία τέτοια που θα αποδώσει καρπούς και θα οδηγήσει τους μαθητές σε πρόοδο και εξέλιξη.

Όλα αυτά φυσικά επιτυγχάνονται όχι μόνο με την απαραίτητη πειθαρχία στο σχολείο αλλά και τον απαιτούμενο σεβασμό που θα πρέπει να επιδείξουν οι μαθητές όχι μόνο προς τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς τους, αλλά και προς το περιβάλλον. Οι αρχές και οι αξίες πρέπει να ξεκινούν από την οικογένεια, να συνεχίζονται στο σχολείο με τη διαμόρφωση σωστών χαρακτήρων και συμπεριφορών, με αποτέλεσμα την εμφάνιση αργότερα στην κοινωνία υπεύθυνων και συνειδητοποιημένων πολιτών.

ΚΑΛΗ ΣΧΟΛΙΚΗ ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΡΩΜΑΝΙΔΗΣ ΜΙΧΑΗΛ
Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
ΛΑΖΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ