ΦΛΩΡΙΝΑ Εγκαινιάστηκε το φιλανθρωπικό κατάστημα παιδικών ενδυμάτων της Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας-Βιντεο,φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Εγκαινιάστηκε το φιλανθρωπικό κατάστημα παιδικών ενδυμάτων της Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας-Βιντεο,φώτο

.

.

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

Εγκαινιάστηκε το φιλανθρωπικό κατάστημα παιδικών ενδυμάτων της Μητρόπολης Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας-Βιντεο,φώτο

Κοντά στους άπορους συνδημότες μας βρίσκεται για άλλη μια φορά η Ιερά Μητρόπολη Φλωρίνης, Πρεσπών και Εορδαίας, η οποία συνεχίζει το πλούσιο φιλανθρωπικό της έργο.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Χθες, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του φιλανθρωπικού καταστήματος παιδικών ενδυμάτων «Αγία Ταβιθά», που βρίσκεται επί της οδού Μητροπόλεως 4, δίπλα στο Εκκλησιαστικό Λύκειο – Γυμνάσιο.
Της τελετής χοροστάτησε ο Μητροπολίτης κ.κ. Θεόκλητος, ο οποίος συνεχάρη αρχικώς τις εθελόντριες που συνέλαβαν την ιδέα και προχώρησαν στην υλοποίηση της δημιουργίας του καταστήματος, που θα προσφέρει σε γονείς και παιδιά, τονίζοντας την αναγκαιότητά του αυτούς τους δύσκολους καιρούς.
Στα εγκαίνια παρέστησαν μεταξύ άλλων ο αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Κιοσές, ο δήμαρχος Φλώρινας Βασίλης Γιαννάκης, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Σάββας Σαπαλίδης, ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Θωμάς Ταλίδης, σύμβουλος της τοπικής κοινότητας Φλώρινας Γιώργος Κερτσάνης, η δημοτική σύμβουλος Φλώρινας Σοφία Φουδούλη κ.ά.

Το κατάστημα θα λειτουργεί κατά το ακόλουθο πρόγραμμα:

Τρίτη απόγευμα: 18:00-20:00
Τετάρτη πρωί: 10:00-12:30
Πέμπτη απόγευμα: 18:00-20:00
Η δωρεάν διανομή των ενδυμάτων θα γίνεται, αφού πρώτα ο ενδιαφερόμενος προμηθευτεί το σχετικό σημείωμα από τον ιερέα της ενορίας του.