ΦΛΩΡΙΝΑ Κάλυψη κενών θέσεων στο μαθητικό δυναμικό του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Κάλυψη κενών θέσεων στο μαθητικό δυναμικό του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

.

.

Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου 2019

Κάλυψη κενών θέσεων στο μαθητικό δυναμικό του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Φλώρινας

Αποτέλεσμα εικόνας για Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου ΦλώριναςΓια την κάλυψη τεσσάρων (4) κενών θέσεων στο δυναμικό της Α΄ Τάξης (οι τρεις αφορούν αγόρια και η μια κορίτσι), μιας (1) κενής θέσης στο δυναμικό της Δ΄ Τάξης (αφορά κορίτσι) του Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου της Φλώρινας,  καλούνται οι γονείς των οποίων τα παιδιά, κατά το σχολικό έτος  2019-2020,  θα φοιτήσουν στις ανωτέρω τάξεις και επιθυμούν, να υποβάλλουν αίτηση στο γραφείο του Σχολείου, από την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019 μέχρι και την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου 2019, κατά τις ώρες: 09.00 – 13.00.


ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
    


Εάν ο αριθμός των αιτήσεων υπερβαίνει τον προβλεπόμενο αριθμό θέσεων, η επιλογή θα γίνει με κλήρωση. Σε αυτήν την περίπτωση θα οριστεί, με νεότερη  ανακοίνωση, η ακριβής ημερομηνία και ο τόπος διεξαγωγής της κλήρωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι/ες μπορούν να απευθύνονται στη Διεύθυνση του Σχολείου (τέρμα Σαλαμίνος, τηλ. 2385022992).

Ο Διευθυντής του Πειραματικού Δ.Σ Φλώρινας
Σεχίδης Κων/νος