ΦΛΩΡΙΝΑ Επίσκεψη της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέτης Πέρκα στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Επίσκεψη της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέτης Πέρκα στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας

.

.

Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου 2019

Επίσκεψη της βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ Πέτης Πέρκα στο Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας

Την Παρασκευή 13/09/2019, η Βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Φλώρινας και Αναπλ. Τομεάρχης Μεταφορών κ. Π. Πέρκα, επισκέφτηκε το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρινας όπου είχε συνάντηση με τον Διοικητή κ. Χ. Παπούλκα, προκειμένου να ενημερωθεί σχετικά με την λειτουργία του Γ.Ν.Φ. και τα προβλήματα που αντιμετωπίζει, ώστε να συνδράμει από την πλευρά της στην επίλυσή τους.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ


Μετά την ενδελεχή ενημέρωσή της για την πορεία του νοσοκομείου και τις ενδείξεις ανάπτυξης και καλυτέρευσης των προσφερόμενων υπηρεσιών του, καυτηρίασε την αναγκαιότητα της συνέχισης των πολιτικών ενίσχυσης της δημόσιας υγείας με προσλήψεις ιατρών, αυξήσεις πιστώσεων και πόρων.

Ο αγώνας για την καλυτέρευση των συνθηκών στο χώρο της υγείας της περιοχής μας πρέπει να είναι διαρκής και συντονισμένος. Σε αυτό το πλαίσιο, η πολιτική στόχευση του ΣΥΡΙΖΑ για την υγεία ως ένα δημόσιο κοινωνικό αγαθό, που πρέπει να προσφέρεται καθολικά, ισότιμα, έγκαιρα και ποιοτικά για όλους τους πολίτες της περιοχής μας, παραμένει σε πρώτη προτεραιότητα. Αυτό το αναφαίρετο δικαίωμα προφυλάξαμε κατά την προηγούμενη κυβερνητική περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό θα υπερασπιστούμε και σήμερα.