ΦΛΩΡΙΝΑ Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων υποδομής του τμήματος basket του Αριστοτέλη Φλώρινας - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΕΤΑΙ: Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων υποδομής του τμήματος basket του Αριστοτέλη Φλώρινας

.

.

Τρίτη, 10 Σεπτεμβρίου 2019

Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός των τμημάτων υποδομής του τμήματος basket του Αριστοτέλη Φλώρινας

Την Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου τα τμήματα υποδομής του τμήματος καλαθοσφαίρισης του Αριστοτέλη Φλώρινας πραγματοποίησαν τον αγιασμό τους  για την αγωνιστική χρονιά 2019-2020.

ΚΑΝΕ LIKE ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΑΣ ΣΤΟ FACEBOOK! ΚΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ ΑΜΕΣΑ
Στους μικρούς μας αθλητές έγινε ενημέρωση από τους προπονητές του συλλόγου για τον διαχωρισμό των τμημάτων όπως και για τις ώρες και τους χώρους που θα γίνονται οι προπονήσεις.

Σύσσωμη η Δ.Ε. του τμήματος μετέφερε τις ευχές της στους λιλιπούτειους άσσους για μια χρονιά γεμάτη υγεία και επιτυχίες στο άθλημα που αγαπάνε.

Το παρόν έδωσε και ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Ραπτόπουλος ο οποίος απεύθυνε χαιρετισμό και ευχές στην Δ.Ε. του τμήματος, στους προπονητές, στους γονείς και στους αθλητές για την νέα αθλητική χρονιά.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές για τα τμήματα ακαδημιών στα τηλ. επικοινωνίας:

– Παπαδόπουλος Αδάμ 6972386538

– Χαλκιάς Στέλιος 6947524131